Dr.OHHIRA® 5-AASTANE RETSEPT HAPENDATUD TAIMEDE JA PIIMHAPPEBAKTERITEGA

Dr.OHHIRA® 5-AASTANE RETSEPT HAPENDATUD TAIMEDE JA PIIMHAPPEBAKTERITEGA

(1 ülevaade)

60.00

100% looduslik vitamiinide, mineraalide ja aminohapete segu, mis toetab ja tasakaalustab seedeelundkonna pH´d ja mikrofloorat.

Laos

Kirjeldus

Dr.OHHIRA® Prebiootiline Pasta on unikaalne segu järgnevatest koostisainetest:

  • Probiootikumid. Probiootikumid on inimese soolestiku loomulikku mikrofloorasse kuuluvad kasulikud bakterid, mis suudavad asuda elama inimese organismi ja selle seisundit positiivselt mõjutada.
  • Probiootikumide kasvukeskkond. Kääritatud puuviljad, ravimtaimed, juurviljad, vetikad ja seened, mis toidavad probiootikume.
  • Orgaanilised happed ja muu. Ph taset balansseerivad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, toetamaks üldist tervist.

Dr.OHHIRA® OM-X pasta on ülim fermenteeritud prebiootiline toidulisand, millega toita meie seedekulgas asuvaid kasulikke baktereid.

    • 18 aminohapet
    • 10 vitamiini
    • 8 mineraali
    • 4 orgaanilist hapet
    • 5 aastat fermenteeritud

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta (5 aastat fermenteeritud) on toodetud samal viisil kui 3-aasta pikkuse kääritamisprotsessiga Dr.OHHIRA® probiootikumid. Tegelikult on nad vägagi sarnased Dr.OHHIRA® OM-X probiootikumidega – erinevaks teeb nad see, et elusate piimhappebakterite asemel on prebiootilise pasta sees hoopis surnud piimhappebakterid. Selleks, et pasta kotikestesse ilma nende lõhkemiseta pakendada, peab fermenteerimisprotsessi peatama. Fermenteerimise lõpetamiseks kasutatakse kuumutamist, mis tapab elusad piimhappebakterid.

Hea uudis on see, et piimhappebakterid stimuleerivad ka surnult makrofaage ja tugevdab immunsüsteemi. Seda näitavad ka tootjate poolt tehtud vitro uuringud.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta on ideaalne kõigile, kellel on raskusi kapslite neelamisega (nt vanemad inimesed, lapsed jne). Dr.OHHIRA® prebiootilist pastat võib võtta ka ilma eelneva söögikorrata.

Unikaalsed omadused

Kuulus Jaapani mikrobioloog dr Ohhira ühendas kaasaegse teaduse iidse Jaapani kääritamiskunstiga, et luua toode, mis erineb kõikidest muudest turul olevatest probiootilistest toidulisanditest.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta on arendatud välja kasutades pikka fermenteermis protsessi, mis kasutab kahteteist piimhappebakterit. Lisaks piimhappebakteritele, mida kasutatakse fermenteerimisprotsessis, arendati välja ka OM-X® pasta. OM-X® pasta on loodud unikaalsest segust, mis koosneb toitainerikastest puuviljadest, juurviljadest, ravimtaimedest, vetikatest ja seentest. Seda unikaalset segu fermenteeritakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat. Nii pikk fermenteerimise protsess  loomulikul temperatuuril garanteerib kõige tugevamate bakterite ellujäämise. Samuti tagab see vastupidavuse temperatuurikõikumistele, mis tähendab, et Dr.OHHIRA® probiootikume ei pea säilitama külmkapis – piisab ka toatemperatuurist.

Dr.OHHIRA® prebiootiline pasta sisaldab endas ka tõhusaid seedeensüüme. Tegu on tõeliselt elava ja biogeenilise tootega, mille fermenteerimise protsess toodab kasulikke mikrotoiteaineid, sealhulgas meile vajalikke vitamiine, mineraale ja aminohappeid. Looduslikult esinevad orgaanilised happed edendavad tervet seedimise pH`d ja julgustavad individuaalse mikrofloora kasvu.

Looduse terviklikud toidulisandid  on toidud mis on kokku surutud tabletiks, valatud kapslitesse/kotikestesse või pulbristatud. Sõna „terviklik“ viitab sellele, et lõpp-produkt — toidulisand — ei sisalda toitude osasid ega sünteetilisi või isoleeritud vitamiine. Ideaalis, neid toiteaineid sisaldavad toidud ei ole kiiritatud ega sisalda pestitsiidide või herbitsiidide jääke. Terviklikud toidulisandid  on ainult ühe sammu kaugusel värskest toidust!

Looduse terviklikud toidulisandid on toidud, mis on rafineerimata või mida pole eelnevalt töödeldud. Terviklikud toidulisandid ja orgaaniline toit aitavad vältida nn keemilist agrikultuuri. Kontseptiks on inimese mõju loodusele minimaliseerida. See põhineb juhtmõttel, et looduslikud tooted on palju tervislikumad kui inimeste poolt manipuleeritud produktid.

Looduse terviklikud toidulisandid toimivad palju paremini kui kunstlikud toidulisandid nagu näiteks multivitamiinid. Põhjus miks looduse terviklikud toidulisandid on palju paremad, kui mitte loodulikud, on väga lihtne: inimese keha tunneb ära toitainete suhtarvu terviklikus toidus ja töötleb neid palju kergemini kui toidulisandeid, mis koosnevad isoleeritud või fraktsioneeritud (füüsikaliste ja keemiliste meetodite abil osadeks lahutatud segud) toitainetest. Keha tunneb tervikliku toidu toitaineid ära kui toidu ja seetõttu on võimeline seda palju efektiivsemalt metaboliseerima ja kasutama.

Sünergia on samuti väga oluline terviklike toidulisandite osa. Koostisained peaksid töötama sünergias ehk tegema omavahel koostööd. Nii tõhustavad nad üksteise imendumist ning efektiivsust. Dr.OHHIRA® probiootikumide fermenteerimise protsess saavutab selle, sest kasutab sajandeid vana tarkust, mis keskendub looduse enda sünergilistele omadustele.

Kasulikkus tervisele

OM-X`is sisalduvad probiootikumid:

  • taastavad tasakaalu meie seedeelundkonnas;
  • toodavad looduslikke vitamiine nagu B-vitamiin ja K-vitamiin;
  • on abivahendiks seedimisel;
  • aitavad toitainetel imenduda;
  • tugevdavad immuunsüsteemi;
  • kiirendavad paranemist.

Oligosahhariidid kui prebiootikumid OM-X`is aitavad hooldada kasulikke baktereid ja stimuleerida nende kasvu.

Kliiniliselt on tõestatud, et OM-X aitab:

  • võidelda Helicobacter pylori vastu (John Lambert, Monash University);
  • parandada suus olevaid haavandeid (Professor Dato, Dr. Hashim Yaacoob, University of Malaya, 1999);
  • reguleerida neerude tööd (Bio Activity Research & Development, Jaapan);
  • suurendada luude tihedust (Masayuki Kawakami, Kurashi University of Science and Arts, 1998);
  • ravida imikutel esinevat kõhulahtisust (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • ravida imikutel kopsupõletikku (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • kiirendada haavade paranemist  Dr. Muiz, Hospital Kuala Lumpur, 2009).

OM-X® PASTA

OM-X® pasta tasakaalustab keha õrna mikrofloorat, tugevdab immuunsüsteemi ja toetab tervet soolestikku.  On tõestatud, et need kasulikud bakterid kleepuvad käärsoolde, kõrvaldavad seedimise käigus tekkinud toksilised kõrvalproduktid, toetavad seedetrakti limaskesta (vajalik toitainete imendumiseks) ja säilitavad jämesooles orgaanilisi happeid saavutades optimaalse pH taseme.

OM-X® pasta puhul on tegu patendeeritud seguga, mis koosneb 12st piimhappebakteri tüvest ja 65st looduslikult kasvavast taimest nagu näiteks ravimtaimed, puuviljad, köögiviljad, seened ja merevetikad. Antud koostisosad  kääritatakse looduslikul temperatuuril viis aastat.

Koostisosad

Selle erilise probiootikumi tegemiseks kasutatakse kümneid erilisi maitsetaimi, lehti ja puuvilju, mis kasvavad Jaapanis metsikult

Tähtsaimad koostisosad:
Metsik maasikas, mooruspuu mari, goji mari, metsik viinamari, punane porss, metsoliivipuu vili, pruun merevetikas, puju, laialeheline teeleht, puhas mäe allikavesi, oligosahhariidid jne.

Need koostisosad kombineeritake 12 piimhappebakteri tüvega. Kogu segu fermenteeritakse looduslikult viis aastat.

Koostisosad:

Galaktooligosahhariidid, fruktooligosahhariidid, suhkur (melass, oligosahhariidid), kreegiesktrakt (Prunus domestica L.), spinat (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense Mill.) viljaesktrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) lehe-ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) esktrakt, silm- ja kännasmustika (Vaccinum ashei, Vaccinum asutral) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika Hizikia fusiforme lehtede ja varte ekstratkt, vetika Undaria pinnatifida lehtede ja varte ekstrakt, vetika Laminaria japonica lehtede ja varte ekstrakt, happesuse regulaator sidrunhape; piimhappebakterid ; Bifidobacterium breve M-16V, Bifidobacterium infantis M-63, Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium lactis Bl-04®, Lactobacillus acidophilus La-14®, Lactobacillus brevis NBRC 3345, Lactobacillus bulgaricus NBRC 13953, Lactobacillus casei TO-A, Lactobacillus fermentum NBRC 3071, Lactobacillus helveticus NBRC 380, Lactobacillus plantarum TO-A ja Streptococcus thermophilus NBRC 13957.

Üks kotike sisaldab: 750 mg galaktooligosahhariidid, 750 mg fruktooligosahhariidid, 551,12 mg oligosahhariidid (melass), 247,89 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 84,84 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri),  40,57 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 36,15 mg MARJAD (hiina taralõnga, silm- ja kännasmustika), 26,55 mg MEREVETIKAD ja 9 mg piimhappebaktereid.

Kiudainete kogus ühes 2.5 g kotis: 2.49 g

Piimhappebakterite kogus ühes 2.5 g kotis: 9 mg

KASULIKUD AINED (vaata postbiootikumid Dr.OHHIRA® probiootikumide koostises)

Kasutamine

1 kotike päevas mis tahes kellaajal.
Suruge kotikese sisu otse suhu ja neelake alla. Võite peale juua leiget vett. Ärge segage kuuma joogi ega söögiga. Pärast koti avamist tarvitage kohe ära.Sobib tarvitamiseks nii imetavatele emadele kui ka rasedatele.
Ärge ületage soovitatud annust.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana.

Parim enne: vt pakendilt.
Partii number: vt pakendilt.
Tootja: BIOBANK CO. LTD., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Jaapan.

Kogus

Pakend – 30 kotikest x 2,5 g

 

Intervjuu Dr Ohhiraga

KUI RÄÄKIDA INIMESTEGA BAKTERITEST, algab jutt enamasti umbes nii: „Öäkk, ma kardan baktereid!“ Pärast seda, kui selgitada, et mitte kõik bakterid ei ole halvad, ja tuua jutuks termin „probiootline“, meenub paljudele acidophilus. Mitte küll päris, kuid see on samm õiges suunas.

Me oleme olnud tunnistajaks tähtsale muutusele. Juba kuulevad inimesed ka peavoolumeediast, et kõik bakterid ei olegi halvad. Oleme lõpuks üle saamas hirmul põhinevast mõtteviisist, läbi mille baktereid näeme.

Nüüdseks on teaduslikud uurimused tõestanud, et saame organismis elutsevate tublide pisilastega väed ühendada, et koos haiguste vastu võidelda ning oma üldise vitaalsuse ja heaolu eest hoolt kanda. Kuid kas siin see lugu lõppeb? Tegelikult on see alles algus.

Selleks, et teemast paremat ülevaadet saada, võtame ühendust ühe maailma juhtiva bakterispetsialistiga. Meie teekond uute teadmiste otsingul algab Jaapanist.

Intervjuu dr Iichiroh Ohhiraga

Tunnustatud professor ja teadusuuringute autor dr Iichiroh Ohhira Jaapanist on baktereid uurinud juba ligi kolmkümmend aastat. Dr Ohhira on mitmeid autasusid pälvinud teadlane, kellel on doktorikraad kolmel erineval alal. Ta on prestiižse New Yorgi Teaduste Akadeemia liige ja Hiinas Sichuani provintsis asuva Chengdu linnavalitsuse tehniline nõustaja põllumajanduse ja keskkonna alal. Ta on enam kui 20 piimhappebakterite kohta avaldatud teadusuuringu autor või kaasautor. Tema avastatud patenteeritud bakteritüvi E Faecalis TH10 on tõestatud kui enam kui kuus korda tugevam mis tahes teistest looduslikult esinevatest piimhappebakteritest. Ta on maailmas esimene, kes on suutnud edukalt 12 tüve elusaid sõbralikke baktereid ühte kapslisse püüda. Meil oli haruldane võimalus dr Ohhiraga põhjalik intervjuu läbi viia.

K: Millised on Teie olulisimad uurimisvaldkonnad?

V: Keskendun oma uurimistöös kolmele põhivaldkonnale, mis on allergiad, kemikaalivaba mahepõllumajanduse ja -puuviljakasvatuse edendamine, sealhulgas püsikultuuride kasvatamisega seotud probleemid, ning kemikaalivabade golfiradade loomise võimalused. Kõik meie uurimissuunad hõlmavad piimhappebaktereid ja seda, kuidas saame neid kasulikke mikroorganisme paremini ära kasutada.

K: Tundub, et Teid huvitab väga keskkond ning looduslik tervishoid. Kas see mõjutab ka Teie uurimissuundi?

V: Jah. Mind on alati huvitanud põllumajandus ja loodusteadused. Õppisin mikrobioloogiat, uurides nimelt piimhappebaktereid, Jaapanis Okayama ülikoolis maailmaklassi professori Nakae käe all. Mind paelub uute asjade õppimine ja teiste õpetamine. Olen alati teadnud, et peame end ümbritsevat keskkonda austama ning see, kust meie toit pärineb, on sama tähtis kui toit ise. Keskkonnahuvi mind piimhappebakterite juurde tõigi. Veidi pärast seda avastasingi, et need kasulikud mikroorganismid on tervise seisukohast hädavajalikud.

K: Millised on Teie ja Teie uurimisgrupi olulisimad avastused?

V: Kahtlemata oli oluline Enterococcus faecalis TH10 ja meie töö seoses selle MRSA-vastase mõjuga. Laiemas plaanis avastasime 1980ndatel, et rohkem piimhappebaktereid ei ole tingimata parem. Teistes maades on uurimistöö enamasti keskendunud sellele, kuidas tuua organismi suurel hulgal kolooniaid moodustavaid ühte või kahte tüvesse kuuluvaid baktereid. Meie uurimistöö näitas, et organismi sel viisil küllastamine võib aktiveerida T- ja B-rakud, mis hakkavad võitlema nende kui kahjulike bakterite vastu. Teisisõnu on selle strateegia vastupidine mõjule, mida piimhappebakteritelt ootame.

K: Mida Te tegite, kui selle avastasite?

V: Keskendusime sellele, kuidas toetada inimkehas just talle omaseid tüvesid. Muidugi ei ole meil võimalik kindlaks teha iga inimese individuaalseid bakteritüvesid ja seega pidime leidma viisi, kuidas parandada organismi võimekust talle vajalikke piimhappebaktereid toota ning nende tugevust ja paljunemist tagada.

K: Kuidas Te seda tegite?

V: Alustuseks uurisime seda, kuidas kõige paremini elusaid ja elujõulisi piimhappebakterite tüvesid kasvama panna. Leidsime, et vajame ühe või kahe tüve asemel palju tüvesid, ja mõistsime, et peame neid kasvatama nende jaoks loomulikus keskkonnas. Arvukate katsete tulemuseks oli patenteeritud segu loodusest korjatud puuviljadest, ürtidest ja vetikatest. Leidsime, et parim retsept ühendas endas 92 loodussaadust, sealhulgas ürdid, puuviljad, juurviljad, köögiviljad ja seened. E faecalis TH10 allikaks oli meil tempeh, traditsiooniline Malaisia päritolu fermenteeritud delikatess.

Avastasime, et vajalik on mitu aastat vältav normaaltemperatuuril toimuv loomulik fermentatsiooniprotsess. Me ei saa võtta kõiki 92 koostisosa ja need ühte potti fermenteeruma panna. Kõik koostisosad tuleb lisada hooajal, mil need valmivad. Vaid nii on fermentatsioon tootlik. Leidsime, et mõned koostisosad tuleb tingimata lisada kindlal ajal – sügisel, talvel, kevadel või suvel.

K: Miks on vajalik nii pikk fermentatsiooniprotsess?

V: Mida kauem see kestab, seda võimsamad ja elujõulisemad on piimhappebakterid. Protsessi käigus nõrgemad bakterid hukkuvad ja tugevamad bakterid saavad veelgi tugevamaks. Loodusliku valiku käigus muutuvad bakterid iga hooaja ja põlvkonnaga tugevamaks. Seda võimaldab saavutada ainult aeg.

K: Miks see nii tähtis on?

V: Kui bakterid ei ole pakendamisel tugevad, ei pruugi nad ellu jääda. Nad peavad üle elama lisaks pakendamisele ja transpordile ka tarvitamise. Leidsime, et TH10 on tüvi, mis jääb pärast tarvitamist pikaks ajaks seedekulglasse, kus see paljuneb ning eluneb koos inimese individuaalsete bakterikolooniatega nagu lactobacilluse ja bifidobacteria tüved, keda juba sooleseintel leidub.

K: Mille poolest erineb see teistest probiootilistest preparaatidest nagu külmkuivatamine, tsentrifuugimine või ultrafiltreerimine?

V: Sõbralikud bakterid kasvavad toitekeskkonnas – see on lahus, mis sisaldab kõiki bakteritele vajalikke aineid. Kui bakterid kasvavad, muudavad nad toitekeskkonna koostist. Tegemist on täiesti uue seguga, mis sisaldab kõike, mida bakterid oma edukaks elutegevuseks vajavad. Teie nimetatud töötlemismeetodid hävitavad selle uue aine ning koos sellega ka parima keskkonna, milles head bakterid suudavad ellu jääda ja tervisele kasu tuua. Lisaks nõrgendavad piimhappebaktereid stabilisaatorid, säilitusained ja pastöriseerimine. Minu väljatöötatud fermentatsiooniprotsess säilitab terviku ning ei isoleeri bakterikeskkonna eri osasid. Piimhappebakterid peavad olema elujõulised, et toimida. Samuti vajavad need orgaanilisi happeid, mikrotoitaineid ja looduslikke prebiootikume.

K: Miks on tähtsad orgaanilised happed, mikrotoitained ja looduslikud prebiootikumid.

V: Sest piimhappebakterid toituvad nendest. Just nagu meiegi vajame eluks toitu, vajavad seda ka bakterid. Meie valitud retsept, milles fermenteerimine kestab vähemalt kolm aastat, on spetsiaalselt välja töötatud sellisena, mis piimhappebaktereid võimalikult kaua elus hoiab. Prebiootikumid on probiootikumidele toiduks.

K: See tundub olevat raske ülesanne.

V: Jah, kuid see on ainus võimalus. Peame looduslike koostisosade ja bakteritüvede lisamisel olema hoolikad. Peame olema kannatlikud, et soovitud tulemusi saavutada.

1 arvustus tootele Dr.OHHIRA® 5-AASTANE RETSEPT HAPENDATUD TAIMEDE JA PIIMHAPPEBAKTERITEGA

  1. Ernst Siniorg

    Et saavutada spordis hea minek ja ülihea taastumine, kasuta ka probiootikume!

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

12 − eleven =