Dr.OHHIRA® DELUXE 5-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

Dr.OHHIRA® DELUXE 5-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

(2 arvustused)

39.00

Laos

Tootekood: 4779033720334 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Dr.OHHIRA® probiootikum 5-aastane retsept:

• See rahvusvaheliselt tunnustust pälvinud probiootiline toode sisaldab kombinatsiooni 14st looduslikku päritolu toorainest – ürtidest, seentest, vetikatest, juurviljadest ja marjadest, mis pärinevad jahedast ja puhtast Jaapani mäestikupiirkonnast ning on segatud puhta allikaveega.
• Toorainele on lisatud 12 erinevat tüve elavaid piimhappebaktereid ja bifidobaktereid, mis on hoolikalt valitud lähtuvalt nende omavahelisest kokkusobivusest ning funktsionaalsusest.
• Dr.OHHIRA® probiootikumide 5-aastane retsept sisaldab ühtekokku enam kui 500 erinevat postbiootilist metaboliiti nagu vitamiinid, mineraalid, aminohapped ja orgaanilised happed, mis avaldavad organismile kasulikku mõju, on tugevad antioksüdandid ning toimivad looduslike antibiootikumidena.

Vaata Dr.OHHIRA® DELUXE 5-aastane retsept 12 sordi hapendatud piimhappebakteritega koostisosasid siit.

• Probiootiline segu on välja töötatud hinnatud Jaapani teadlase Iichiroh Ohhira poolt.
• Dr.OHHIRA® 5-aastane retsept aitab taastada jämesoole terve mikrofloora, mis on aluseks kogu immuunsüsteemile ning aitab säilitada üldist tervist ja heaolu.
• Dr.OHHIRA® tooted on välja töötatud 30-aastase teadustöö tulemusena ning nende tervisele kasulik mõju on teaduslikult tõestatud.
• Ükski Dr.OHHIRA® toode ei sisalda allergeene, GMO tooraineid ega piimatooteid.

Dr.OHHIRA® 5-aastat kääritatud probiootikumid on fermenteeritud naturaalsel moel ning looduslikul temperatuuril vastavalt aastaajale, kogu 5 aastase fermenteerimisperioodi vältel.

Esimese kolme aasta jooksul toimub hoolikalt valitud kvaliteetsete toorainete fermenteerimisprotsess. Järgneva kahe aasta vältel toimub nn. küpsemisperiood. Kogu 5-aastase tootmisprotsessi vältel segatakse massi pidevalt ning probiootilised mikroorganismid, mis saavad segust väärtuslikke toitaineid, tekitavad oma elutegevuse käigus erinevaid orgaanilisi happeid ja toitaineid. Tänu Dr.OHHIRA® erilisele fermenteerimisprotsessile, on Dr.OHHIRA® probiootikumides elavad bakterid on niivõrd elujõulised, et need ei vaja külmikus säilitamist.

Milles seisneb fermenteeritud toiduainete kasu tervisele?

Fermenteerimisprotsessi käigus lagundatakse taimsed toorained probiootiliste bakterite poolt toitaineteks, mida inimorganismil on lihtne seedida ja omastada. Igapäevane fermenteeritud toitude või toitainete tarbimine on aluseks tugevale immuunsusele ning tasakaalustab muuhulgas seedeetrakti mikrofloorat. Dr.OHHIRA® 5 aastat kääritatud probiootikumid sisaldavad rikkalikult ensüüme, et pakkuda täiuslikku toetust seedeelundkonna tervise ja tasakaalu loomiseks ja säilitamiseks.

Dr.OHHIRA® 5 aastat kääritatud probiootikumide kasu tervisele

Regulaarne Dr.OHHIRA® probiootikumide tarvitamine on soovitatav inimestele, kes kannatavad ärritunud või lekkiva soole sündroomi, maohaavandite, puhituse või kõrvetiste, haavandilise koliidi, Crohn’i tõve, kõhukinnisuse -või lahtisuse või pärmiseentest põhjustatud infektsioonide all. Samuti on Dr.OHHIRA® probiootikumide tõhusust täheldatud kehakaalu reguleerimisel.

Okayama Ülikoolis ajavahemikus 1979-1991 läbi viidud 1 250 teadusliku katse tulemustena, milles osales 5 000 juhuslikkuse alusel valitud katseisikut, täheldati Dr.OHHIRA® probiootikumidel järgmisi tervisele kasulikke toimeid:

• Vähendab seedehäirete esinemissagedust
• Parandab ja kiirendab seedimist
• Parandab soolestiku tööd
• Vähendab maohaiguste esinemissagedust
• Parandab organismi toitainete omandamise võimet
• Parandab söögiisu
• Vähendab ärritunud ja lekkiva soole sündroomi esinemissagedust
• Vähendab kõhukinnisuse ja -lahtisuse esinemissagedust
• Parandab organismi vitamiinide omastamise võimet
• Leevendab laktoositalumatust
• Leevendab pärmiseente põhjustatud põletikulisi protsesse
• Vähendab erinevate põletike esinemissagedust
• Parandab maksafunktsioone
• Parandab vereringe funktsioone
• Parandab liigeste ja lihaste funktsioone
• Suurendab organismi vastupanuvõimet allergiatele
• Parandab une kvaliteeti
• Vähendab suuõõne infektsioonide esinemissagedust
• Suurendab energiataset

 

Sobilik veganitele.

KOOSTISOSAD

30 kapslit pakk

1 kapsel = 600 mg

PREBIOOTIKUMID: kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis) lehe-ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm-ja kännasmustika (V. ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika (Hizikia fusiforme) ekstrakt, merevetika (Undaria pinnatifida) ekstrakt, vetika (Laminaria japonica) ekstrakt

PROBIOOTIKUMID – Piimhappebakterid (kasutatud fermentatsioonis): BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS NBRC 13957

POSTBIOOTIKUMID (Toitained toodetud fermentatsiooni käigus)
Sealhulgas: Lühikese-ahelaga rasvhapped ja teised orgaanilised happed (nagu äädik-, sidrun-, fulvo-, huumus-ja fenüülpiimhapped), oligosahhariidid, polüfenoolid, melanoidiin(antioksüdant), ja väike kogus kelaaditud mineraale, vitamiinid ja aminohapped. Vaata postbiootikumid Dr.OHHIRA® probiootikumide koostises

Muud koostisosad – värvisafloori (Carthamus tinctorius L.) seemneõli, merevetika (Lithothamnion calcareum) pulber, vitamiin E-d sisaldavad taimsed õlid (rapsiseemneõli, sojaubade õli), toiduvärv karamell, taimne emulgaator rasvhapete polüglütseroolestrid, karrageen, niiskusesäilitaja glütserool.

Ei sisalda – piima, muna, kala, pähkleid, nisu (gluteen), pähkli või soja allergeene.

1 kapsel sisaldab: ~36 miljonit KMÜ (kolooniat moodustavat ühikut) aktiivsete ja elusate soolebakteritega ning 56,3 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 19,5 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri),  9,2 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 8.2 mg MARJAD (hiina taralõnga, silm- ja kännasmustika), 6 mg MEREVETIKAID. ~36 miljonit KMÜ (kolooniat moodustavat ühikut) aktiivsete ja elusate soolebakteritega ning 56,3 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 19,5 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri),  9,2 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 8.2 mg MARJAD (hiina taralõnga, silm- ja kännasmustika), 6 mg MEREVETIKAID.

KASUTAMINE

Täiskasvanutel ja lastel on soovitatav tarvitada 1 kapsel päevas, 40 minutit enne või 2 h peale sööki. Peale tuleks juua vett. Toode on sobilik igas vanuses inimesele. Noorematele kui kolme aastastele on soovitatav pigistada välja kapsli sisu (lämbumisohu tõttu).

Ärge ületage soovitatud annust.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Sobilik veganitele.

KOGUS

30 kapslit x 600 mg

Netokogus: 18 g

Intervjuu Dr Ohhiraga

KUI RÄÄKIDA INIMESTEGA BAKTERITEST, algab jutt enamasti umbes nii: „Öäkk, ma kardan baktereid!“ Pärast seda, kui selgitada, et mitte kõik bakterid ei ole halvad, ja tuua jutuks termin „probiootline“, meenub paljudele acidophilus. Mitte küll päris, kuid see on samm õiges suunas.

Me oleme olnud tunnistajaks tähtsale muutusele. Juba kuulevad inimesed ka peavoolumeediast, et kõik bakterid ei olegi halvad. Oleme lõpuks üle saamas hirmul põhinevast mõtteviisist, läbi mille baktereid näeme.

Nüüdseks on teaduslikud uurimused tõestanud, et saame organismis elutsevate tublide pisilastega väed ühendada, et koos haiguste vastu võidelda ning oma üldise vitaalsuse ja heaolu eest hoolt kanda. Kuid kas siin see lugu lõppeb? Tegelikult on see alles algus.

Selleks, et teemast paremat ülevaadet saada, võtame ühendust ühe maailma juhtiva bakterispetsialistiga. Meie teekond uute teadmiste otsingul algab Jaapanist.

Intervjuu dr Iichiroh Ohhiraga

Tunnustatud professor ja teadusuuringute autor dr Iichiroh Ohhira Jaapanist on baktereid uurinud juba ligi kolmkümmend aastat. Dr Ohhira on mitmeid autasusid pälvinud teadlane, kellel on doktorikraad kolmel erineval alal. Ta on prestiižse New Yorgi Teaduste Akadeemia liige ja Hiinas Sichuani provintsis asuva Chengdu linnavalitsuse tehniline nõustaja põllumajanduse ja keskkonna alal. Ta on enam kui 20 piimhappebakterite kohta avaldatud teadusuuringu autor või kaasautor. Tema avastatud patenteeritud bakteritüvi E Faecalis TH10 on tõestatud kui enam kui kuus korda tugevam mis tahes teistest looduslikult esinevatest piimhappebakteritest. Ta on maailmas esimene, kes on suutnud edukalt 12 tüve elusaid sõbralikke baktereid ühte kapslisse püüda. Meil oli haruldane võimalus dr Ohhiraga põhjalik intervjuu läbi viia.

K: Millised on Teie olulisimad uurimisvaldkonnad?

V: Keskendun oma uurimistöös kolmele põhivaldkonnale, mis on allergiad, kemikaalivaba mahepõllumajanduse ja -puuviljakasvatuse edendamine, sealhulgas püsikultuuride kasvatamisega seotud probleemid, ning kemikaalivabade golfiradade loomise võimalused. Kõik meie uurimissuunad hõlmavad piimhappebaktereid ja seda, kuidas saame neid kasulikke mikroorganisme paremini ära kasutada.

K: Tundub, et Teid huvitab väga keskkond ning looduslik tervishoid. Kas see mõjutab ka Teie uurimissuundi?

V: Jah. Mind on alati huvitanud põllumajandus ja loodusteadused. Õppisin mikrobioloogiat, uurides nimelt piimhappebaktereid, Jaapanis Okayama ülikoolis maailmaklassi professori Nakae käe all. Mind paelub uute asjade õppimine ja teiste õpetamine. Olen alati teadnud, et peame end ümbritsevat keskkonda austama ning see, kust meie toit pärineb, on sama tähtis kui toit ise. Keskkonnahuvi mind piimhappebakterite juurde tõigi. Veidi pärast seda avastasingi, et need kasulikud mikroorganismid on tervise seisukohast hädavajalikud.

K: Millised on Teie ja Teie uurimisgrupi olulisimad avastused?

V: Kahtlemata oli oluline Enterococcus faecalis TH10 ja meie töö seoses selle MRSA-vastase mõjuga. Laiemas plaanis avastasime 1980ndatel, et rohkem piimhappebaktereid ei ole tingimata parem. Teistes maades on uurimistöö enamasti keskendunud sellele, kuidas tuua organismi suurel hulgal kolooniaid moodustavaid ühte või kahte tüvesse kuuluvaid baktereid. Meie uurimistöö näitas, et organismi sel viisil küllastamine võib aktiveerida T- ja B-rakud, mis hakkavad võitlema nende kui kahjulike bakterite vastu. Teisisõnu on selle strateegia vastupidine mõjule, mida piimhappebakteritelt ootame.

K: Mida Te tegite, kui selle avastasite?

V: Keskendusime sellele, kuidas toetada inimkehas just talle omaseid tüvesid. Muidugi ei ole meil võimalik kindlaks teha iga inimese individuaalseid bakteritüvesid ja seega pidime leidma viisi, kuidas parandada organismi võimekust talle vajalikke piimhappebaktereid toota ning nende tugevust ja paljunemist tagada.

K: Kuidas Te seda tegite?

V: Alustuseks uurisime seda, kuidas kõige paremini elusaid ja elujõulisi piimhappebakterite tüvesid kasvama panna. Leidsime, et vajame ühe või kahe tüve asemel palju tüvesid, ja mõistsime, et peame neid kasvatama nende jaoks loomulikus keskkonnas. Arvukate katsete tulemuseks oli patenteeritud segu loodusest korjatud puuviljadest, ürtidest ja vetikatest. Leidsime, et parim retsept ühendas endas 92 loodussaadust, sealhulgas ürdid, puuviljad, juurviljad, köögiviljad ja seened. E faecalis TH10 allikaks oli meil tempeh, traditsiooniline Malaisia päritolu fermenteeritud delikatess.

Avastasime, et vajalik on mitu aastat vältav normaaltemperatuuril toimuv loomulik fermentatsiooniprotsess. Me ei saa võtta kõiki 92 koostisosa ja need ühte potti fermenteeruma panna. Kõik koostisosad tuleb lisada hooajal, mil need valmivad. Vaid nii on fermentatsioon tootlik. Leidsime, et mõned koostisosad tuleb tingimata lisada kindlal ajal – sügisel, talvel, kevadel või suvel.

K: Miks on vajalik nii pikk fermentatsiooniprotsess?

V: Mida kauem see kestab, seda võimsamad ja elujõulisemad on piimhappebakterid. Protsessi käigus nõrgemad bakterid hukkuvad ja tugevamad bakterid saavad veelgi tugevamaks. Loodusliku valiku käigus muutuvad bakterid iga hooaja ja põlvkonnaga tugevamaks. Seda võimaldab saavutada ainult aeg.

K: Miks see nii tähtis on?

V: Kui bakterid ei ole pakendamisel tugevad, ei pruugi nad ellu jääda. Nad peavad üle elama lisaks pakendamisele ja transpordile ka tarvitamise. Leidsime, et TH10 on tüvi, mis jääb pärast tarvitamist pikaks ajaks seedekulglasse, kus see paljuneb ning eluneb koos inimese individuaalsete bakterikolooniatega nagu lactobacilluse ja bifidobacteria tüved, keda juba sooleseintel leidub.

K: Mille poolest erineb see teistest probiootilistest preparaatidest nagu külmkuivatamine, tsentrifuugimine või ultrafiltreerimine?

V: Sõbralikud bakterid kasvavad toitekeskkonnas – see on lahus, mis sisaldab kõiki bakteritele vajalikke aineid. Kui bakterid kasvavad, muudavad nad toitekeskkonna koostist. Tegemist on täiesti uue seguga, mis sisaldab kõike, mida bakterid oma edukaks elutegevuseks vajavad. Teie nimetatud töötlemismeetodid hävitavad selle uue aine ning koos sellega ka parima keskkonna, milles head bakterid suudavad ellu jääda ja tervisele kasu tuua. Lisaks nõrgendavad piimhappebaktereid stabilisaatorid, säilitusained ja pastöriseerimine. Minu väljatöötatud fermentatsiooniprotsess säilitab terviku ning ei isoleeri bakterikeskkonna eri osasid. Piimhappebakterid peavad olema elujõulised, et toimida. Samuti vajavad need orgaanilisi happeid, mikrotoitaineid ja looduslikke prebiootikume.

K: Miks on tähtsad orgaanilised happed, mikrotoitained ja looduslikud prebiootikumid.

V: Sest piimhappebakterid toituvad nendest. Just nagu meiegi vajame eluks toitu, vajavad seda ka bakterid. Meie valitud retsept, milles fermenteerimine kestab vähemalt kolm aastat, on spetsiaalselt välja töötatud sellisena, mis piimhappebaktereid võimalikult kaua elus hoiab. Prebiootikumid on probiootikumidele toiduks.

K: See tundub olevat raske ülesanne.

V: Jah, kuid see on ainus võimalus. Peame looduslike koostisosade ja bakteritüvede lisamisel olema hoolikad. Peame olema kannatlikud, et soovitud tulemusi saavutada.

VIDEO

2 arvustust tootele Dr.OHHIRA® DELUXE 5-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

  1. Maarika (toote omanik)

    Olen väga rahul tootega. Seedimine on palju parem ja loodan et ka immuunsus.

  2. Katrin (toote omanik)

    Olen väga rahul, kasutan juba kolmandat karpi. Kerge ja hea tunne on. Kindlasti kasitan veel. Eelmisel talvel ei olnud kordagi haige, nii et immuunsust tugevdab ka.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga