Kasu tervisele
Toodetud ja täiustatud looduse poolt
Parimad asjad elus on vabad – gluteenist, piimast, allergeenidest ja GMOdest
Alates Dr.OHHIRA® probiootikumide loomisest üle 30 aasta tagasi, on need eristunud oma puhtuse ja algupärase tootmisprotsessi poolest, mille käigus neid täiuslikke toidulisandeid luuakse. Meie rikkalik prebiootiline kasvukeskkond on kääritatud eluskultuuridega, mis koosnevad ÜKSNES puhtast allikaveest, puuviljadest, looduslikest köögiviljadest, seentest ja merevetikatest.
Vaata Dr.OHHIRA® probiootikumide koostisosasid siit.
See hoolikalt tasakaalustatud ja täiuslikult segatud koostis läbib kolme aasta pikkuse, vanadel Jaapani traditsioonidel põhineva fermentatsiooniprotsessi. Fermentatsioon maksimeerib iga koostisaine loomulikke tervist edendavaid omadusi. Lõpptulemuseks on orgaaniline ja elus segu, mis sulandub vaid teile omaste soolestikubakteritega ning soodustab nende arengut. See omakorda toetab tervet immuunsüsteemi ja eluks vajalike mikrotoitainete seedimist, mida teie keha parimaks toimimiseks vajab.
Dr Ohhira kasutab patenteeritud koostisainete (või nende maatriksi) kapslit, millel on läbilaskev membraan, mis kaitseb kapsli sisu (fermenteeritud pastat) ja hoiab ära kahjulike organismide, maohappe ja teiste lagundavate ainete sattumise kapslisse või selle sisu nendega saastumise ning fermenteeritud pasta bioomi kahjustumise. Teatud aja möödumisel, kui teie kehatemperatuur on läbilaskvale membraanile piisavalt mõju avaldanud, väljub kapsli sisu käär- ja peensoolde.
Selle koostis ei ole „Üks probiootikum sobib kõigile“
Kolme aasta pikkune hooajalisel temperatuuril toimuv fermentatsiooniprotsess soodustab tugevaimate bakterite ellujäämist ja muudab segu (12 probiootilist tüve) ilma külmutamata tavatemperatuuril stabiilseks. Erinevalt teistest toodetest, mis väidavad, et miljardid külmkuivatatud organismile mitteomased bakterid on paremad, arvame meie, et rohkem ei ole alati parem. Dr Ohhira koostis viib probiootikumidest saadava kasu täiesti uuele tasemele, pakkudes biogeenseid koostisosi, postbiootikume, mis on vajalikud teie unikaalse probiootilise koodi toetamiseks.
Uskuge või mitte, aga igal inimesel on vaid talle iseloomulik spetsiifiliste probiootiliste tüvede segu. Mitte ühelgi teisel inimesel tervel meie planeedil ei ole teiega samasugust probiootilist koodi. Mõelge Dr Ohhira koostisest kui teie personaalsest probiootikumist!
Teadus on tõestanud, et õige bakteriaalne tasakaal mõjutab kõiki teie keha osasid, üldist tervist ja heaolu.
Immuunsüsteemi toetamine
Lisaks seedimise ergutamisele on probiootikumid vajalikud immuunsüsteemi toimimiseks. Teie soolestik on teie immuunsüsteemi vastupanuvõime esimene kaitseliin. Ligi 70-80% immuunsüsteemi rakkudest elab seedetraktis ja just neid immuunrakke probiootikumid toetavadki.
Tervena püsimiseks peab heade ja halbade bakterite suhe olema vähemalt 85:15. Tänapäeval on seda suhet aga stressi, toitumisharjumuste, keskkonnamürkide ja elustiilist tulenevate tegurite tõttu ilma kvaliteetsete probiootiliste toidulisanditeta raske hoida.
Dr.OHHIRA® probiootikumid on unikaalne segu:
- PREbiootikumide kultuuridest – fermenteeritud köögiviljad ja seened, mis toidavad probiootikume
- PRObiootikumidest – head bakterid, mis aitavad teil toitu seedida ja toetavad immuunsüsteemi vastupanuvõimet
- POSTbiootikumidest– pH taset tasakaalustavad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, mis toetavad seedefunktsiooni ning üldist tervist (vaata postbiootikume Dr.OHHIRA® probiootikumide koostises)
Ave –
Stimuleerib ja tugevdab immuunsüsteemi ja tugevdab keha võimet omandada toitaineid. Vähemalt enesetunne oli parem ja energiat oli nagu rohkem. Kindlasti soovitan ja usun, et aitab kasulikel bakteritel paremini toimetada.
Merly –
Esimest korda proovisin peale pikka antibiootikumikuuri. Ka enne Aasia reisi alustasin kapslite tarvitamist, kõhuprobleeme polnud 🙂 Üldiselt tunnen , et immuunsus on läinud tugevamaks. Plaanin lähiajal jälle ühe kuuri teha 🙂
Sven –
Üks imelisemaid tooteid minu jaoks. See toode aitas mind välja väga raskest haigusest/haigustest tänu millele naudin taas elu maksimaalselt. Täna kus olen täis elujõu juures aitab see mul hoida energialaengut üleval ,ning tuju kenasti rõõmsama. Tarbin seda toodet stabiilselt ja soovitan kõigile.
Heidi –
Olen vaid 5 päeva toodet kasutanud ja tunnen juba, et energiat on rohkem, enesetunne on parem ja seedeprobleemid on kadunud. Ma ei jõua ära oodata, et mis tulemusi veel siis näha võib kui toodet olen pikemalt kasutanud. Ma ei oska muud öelda kui SUPER! 100% raha väärt!
kristi887 –
Parimad probiootikumid mida olen proovinud. Olid pidevad kõhuprobleemid, avastati laktoositalumatus. Nüüd kõhuprobleemid kadunud ja immuunsus on palju tugevam kui enne. Tegin kuuri: 3 kuud, 2 kapslit päevas. Nüüd piirdun 1 kapsliga, sest enesetunne nii heaks läinud . Tervis on kõige tähtsam! Soovitan kõigile kes hoolivad enda tervisest Dr.OHHIRA probiootikume?
Annika –
Tänu Dr.Ohhira probiootikute tarbimisele paranes unekvaliteet ja vähenes ärevus. Kindlasti üks parimaid tooteid ka kõhule, sest kõik algab meie soolestikust.
Jevgenia –
Alati võtan probiootikume stressieohke ajal. Rohkem energiat, positiivsust ja haigeks ei jää. Aitäh, et olemas olete ja parandate elukvaliteeti!
katrina.kokkonen@mail.ee –
Mina olen enda jaoks avastanud Dr.OHHIRA® probiootikumid ja praegu mōtlen, et miks ma küll varem selleni ei jōudnud? Olen neid nüüd u paar nädalat vōtnud ja juba praegu on tulemusi näha. Enne seda olid probleemid soolestikuga. Loomulikult pean ning TAHAN neid vōtta veel kaua-kaua. ?
Kerstikikkas01@gmail.com (toote omanik) –
Energiat on rohkem ja tahet end liigutada. Tundub, et toimib ?
Marjanne –
Mind tabas reisil põiepõletik ja selle ebameeldiva probleemi lahendasid minu jaoks probiootikumid. Esimesel päeval vôtsin sisse 6tk ja järgnevatel 3tk ning väga kiirelt sain murest vabaks. Nüüdsest kannan alati kaasas! Soovitan!
Sten Talivee –
Dr.Ohhira tuli minu ellu tuhinaga aastal 2020. Ma mõtlen siiani, et kuidas ma varem seda imelist abimeest enda jaoks avastanud ei olnud. Energiat on rohkem, ainevahetus on korras ning enesetunne on parem, kui kunagi varem. Lisaks sellele rikastab mind iga väikese kapsli võtmisega teadmine, et teen oma kehale head.
Margot Smitt (toote omanik) –
Ohhirat olen tarvitanud kaks,kolm aastat. Asendamatu minu eas inimestele. Kõht alati korras , meeleolu hea ja haige ei ole olnud. Soovitasin oma lapselapsele soolehaiguse tõttu ja ta tundis selle võtmise ajal end palju paremini. Pidevalt ei saa tarbida, sest hind on ikkagi päris kõrge. Olen soovitanud paljudele sõpradele. Aitäh, et selline imeline toode on olemas!
aire (toote omanik) –
Olen enne ka kasutanud,väga hea toode.Hind päris kõrge aga aitab ka kõige paremini.
Taidus (toote omanik) –
Olen kasaja juba mitu aastat. Parim probiootiku teiste seas. Soolestink korras ja läbi selle ka ainevahetus. Julgen soovitada kõigile. Hind suhteliselt kallis aga tervis veel kallim!
Reet Otsason (toote omanik) –
Parandab ainevahetust ja soolestiku t66d….soovitan !
Liis –
Olen võtnud seda toodet varasemaltki. Seekord on probiootikumi võtmise järgselt kõht lahti ja puhitust väga palju. Kas koostises on midagi muudetud? Igatahes pole ma ammu oma kõhus nii ebamugavat ja halba tunnet tundnud. Ei saa ka väga aru energiataseme muutusest. Olen võtnud neid paar ndl.
Küsin veel lisaks, et miks Eestis müüdav pakend erineb näiteks iHerbis vms veebipoe omast? Lisaks on välismeedias miinusena toodud välja, et dr.Ohhira probiootikumid pidavat sisaldama sellist ainet, mis võib põhjustada vähki- selle aine nimetus on carrageenan inglise keeles. Oskate ehk täpsemalt öelda kas see sisaldub ka Eestis müüdavates dr Ohhira toodetes? Või mismoodi te seda kommenteeriksite?
Ma südames väga soovin antud toodet usaldada ja ka tarbida, aga väike kahtluseuss on sisse pugenud ja muidugi see, et jubedalt puhitama ajab ja kõht lahti.
Parimate soovidega,
klient L.
Sven –
Tere Liis, erinevus Iherbi ja meie pakendiga on seetõttu ,et Iherbis on USA turu jaoks mõeldud pakend. Meie pakendit leidub Baltikumis ja venemaal ning skandinaavias, samuti on pakend teine ka aasias.
Rääkides aga kahjulikust ainest karrageenist, siis esiteks tuleb mõista, karrageeni on kahte sorti, üks mida on töödeldud ja seetõttu ka ohtlik ja teine mida ei ole töödeldud. Karrageen millest juttu sisaldub ainult meie 5-aastasel DELUXE probiootikumil mis on taimse vegan kapsliga, 3-aastane rohelise karbiga toode on loomse kapsliga ehk zelatiinist. Lisan teile pika selgituskirja USA poolselt edasimüüjalt selgitades olukorda karrageeni segadusest :
Carrageenan
Essential Formulas Incorporated is of the opinion the use of food grade carrageenan is safe and acts as an effective material for “a smooth mouth feel.” Please feel assured you and yours may continue to consume Dr. Ohhira’s Probiotics with peace of mind.
Let me take a few lines to comment about high quality, food grade carrageenan. Carrageenan is a natural polysaccharide (carbohydrate) extracted from red seaweed. It is referred to as a seaweed gelatin much like agar agar. Its name is derived from the Chondrus crispus species of seaweed known as Irish Moss or Carrrageen Moss in England, and as Carraigin in Ireland, where it has been used since 400 AD. The name Carraigin means ‘moss of the rock’ in Irish. It grows abundantly along the rocky coasts of North America and Europe.
In Ireland during the early 1800s carrageenan was extracted from Irish Moss and used as a gelatin and thickener, as well as a home remedy. A tea made from Irish moss is used as a tonic, being widely used in Irish folk medicine as a trusted cure for coughs and colds.
Today, Ireland is a major source of the world’s supply and where this vegetable is steamed and eaten with potatoes or cabbage. Its most common use outside of Ireland is in the making of rennet-free gelatin (carrageen), preferred by vegetarians since true gelatin is an animal product.
The carrageenan used in Dr. Ohhira’s Probiotics is extracted using a multi-step process to avoid any degradation either by boiling the seaweed in water and freeze-drying it, or by precipitation with alcohol and then concentrating it by evaporation. Carrageenan is used as a thickening, emulsifying and stabilizing agent in ice cream, yogurt, custards, jellies, cream cheese, cottage cheese and other dairy products as well as chocolate products, pie fillings, salad dressings, soups, soymilk, and as a fat substitute in processed meats, and in toothpaste to mention just a few.
There are two types of carrageenan, undegraded (food-grade) and degraded (hydrolyzed with acid). Undegraded carrageenan has been used on a huge scale in food production worldwide since the 1930s, and its safety has been assured by the FDA GRAS status. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the United Nations’ Food and Agricultural Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) gave carrageenan the highest ADI (Accepted Daily Intake) status of ‘not specified’. Since it’s considered non-toxic the JECFA deemed it unnecessary to express the ADI in numerical form.
Chemically treated, degraded carrageenan however, is a known carcinogen (cancer causing agent) and is not used or permitted in food production, but is frequently used to experimentally induce intestinal inflammation in animal studies.
The safety of carrageenan for use in foods was confirmed at the fifty-seventh meeting of the Joint FAO/WHO in June 200l. The JECFA recommended an ADI of ‘not specified’, the most favorable ADI a food additive can get.
The JECFA consists of an international panel of expert toxicologists that review data pertaining to food additives and contaminates. At the request of a meeting of the JECFA June 200l, Samuel Cohen M.D., Ph.D. (Chairman of the Department of Pathology/Microbiology from the Medical School University of Nebraska) and Dr. Nobuyuki Ito (Professor Emeritus from Nagoya City University Medical School, Japan) performed a literature review and prepared a response on the safety of carrageenan. In June 2001, the JECFA reviewed the response on the matter of carrageenan written by the above and removed the ‘temporary’ designation of ADI and designated carrageenan as a food ‘not specified’, ADI. This is the best classification from a toxicology perspective. It means that there is no numerical limit established on the consumption of food grade carrageenan when used in food at a level to achieve the desired technical or functional effect.
A seven and one-half year study conducted on monkeys fed carrageenan, at the Albany Medical College, Albany, N.Y. found no changes in hematology or clinical chemistry values, no changes in organ weight or organ-to-body ratios, no storage of carrageenan-like material in the liver or other organs, and no gross microscopic changes in tissue. This study and the JECFA position was further supported by the recent publication of a Japanese study (J. Toxico Pathol., 14(1), 37-43, 2001), that found carrageenan does not promote tumor growth.
It is the goal of Essential Formulas Incorporated (EFI) to provide the highest quality dietary supplements, and to disseminate accurate information about these products, their uses and benefits. After reviewing all of the existing scientific literature, EFI is in agreement with the JECFA assessment of carrageenan. The literature indicates that food grade carrageenan is neither carcinogenic nor toxic, and it is safe for all uses.
Please visit the following web sites to review scientific literature, the JECFA position, and to help you arrive at your own determination regarding the safety of carrageenan:
IPCS International Programme on Chemical Safety, World Health Organization, WHO Food Additives Series: 42 http://www.inchem.org/documents/jecfa/jecmono/v042je08.htm
http://www.seaweed.ie/uses_general/carrageenans.php
Marinalg International, a world association representing the producers of hydrocolloids extracted from seaweeds
https://marinalg.org/products/carrageenan/
Renate (toote omanik) –
Olen nüüdseks juba üle kahe aasta probiootikume võtnud. Alustasin enne kui raseda sjõin, jätkasin raseduse ajal ja nüüd imetamise ajal võtan ka. Huvitav on see, et probiootikumist räägitakse niipalju head, eks ma sellepärast seda ka võtan, et ehk ma olen siis tervem ja beebi on tervem. Aga rasudeuse ajal tabas mind preeklampsia oht, huvitav, probiootikumi tarbiminepidi ju seda võimalust vähendama. Siis kui laps oli sündinud, olid tal hirmsad gaasivalud, ei aidanud ka siis mind see probiootikum. Lisaks tal on dermatiit, ei aita see ka selle vastu. Ja 8 kuuse a tuli välja, et ta on mul üks allergiline beebi, pähkli allergia, piima allergia, porgand isegi ei sobi.
Ma võtsin seda kapslit järjepidevalt, just lootusega, et siis on laps kenasti terve. Aga praegu ei ole mul üldse usku enam nendesse.
Sven –
Tere Renate,
Kurb kuulda ,et teiega on sellised asjad toimunud. Siiski on meil üle Eesti valdavas enamuses väga positiivne tagasiside ja paljud inimesed on abi saanud väga erinevatele probleemidele, teie probleemid võivad olla seotud väga mitmete asjadega ja üks kapsel ei saagi kõike teha. Võimalik ka ,et teile see toode lihtsalt ei sobi, pole olemas toodet mis kõigile sobiks. Aitäh ausa tagasiside eest!
Reet (toote omanik) –
Hea toode…soovitan!
Kadri (toote omanik) –
Soolestiku hea töö tagab ka hea enestunde. Kasutan üle kuu ja olen tulemusega rahul.
Merka (toote omanik) –
Hea toode !