Dr.OHHIRA® 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

Dr.OHHIRA® 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

(14 arvustused)

30.0054.00

  • 30 kapslit
  • 60 kapslit
Puhasta

Kirjeldus

Toodetud ja täiustatud looduse poolt

Parimad asjad elus on vabad – gluteenist, piimast, allergeenidest ja GMOdest

 

Alates Dr.OHHIRA® probiootikumide loomisest üle 30 aasta tagasi, on need eristunud oma puhtuse ja algupärase tootmisprotsessi poolest, mille käigus neid täiuslikke toidulisandeid luuakse. Meie rikkalik prebiootiline kasvukeskkond on kääritatud eluskultuuridega, mis koosnevad ÜKSNES puhtast allikaveest, puuviljadest, looduslikest köögiviljadest, seentest ja merevetikatest.

Vaata Dr.OHHIRA® probiootikumide koostisosasid siit.

See hoolikalt tasakaalustatud ja täiuslikult segatud koostis läbib kolme aasta pikkuse, vanadel Jaapani traditsioonidel põhineva fermentatsiooniprotsessi. Fermentatsioon maksimeerib iga koostisaine loomulikke tervist edendavaid omadusi. Lõpptulemuseks on orgaaniline ja elus segu, mis sulandub vaid teile omaste soolestikubakteritega ning soodustab nende arengut. See omakorda toetab tervet immuunsüsteemi ja eluks vajalike mikrotoitainete seedimist, mida teie keha parimaks toimimiseks vajab.

Dr Ohhira kasutab patenteeritud koostisainete (või nende maatriksi) kapslit, millel on läbilaskev membraan, mis kaitseb kapsli sisu (fermenteeritud pastat) ja hoiab ära kahjulike organismide, maohappe ja teiste lagundavate ainete sattumise kapslisse või selle sisu nendega saastumise ning fermenteeritud pasta bioomi kahjustumise. Teatud aja möödumisel, kui teie kehatemperatuur on läbilaskvale membraanile piisavalt mõju avaldanud, väljub kapsli sisu käär- ja peensoolde.

Selle koostis ei ole „Üks probiootikum sobib kõigile“

Kolme aasta pikkune hooajalisel temperatuuril toimuv fermentatsiooniprotsess soodustab tugevaimate bakterite ellujäämist ja muudab segu (12 probiootilist tüve) ilma külmutamata tavatemperatuuril stabiilseks. Erinevalt teistest toodetest, mis väidavad, et miljardid külmkuivatatud organismile mitteomased bakterid on paremad, arvame meie, et rohkem ei ole alati parem. Dr Ohhira koostis viib probiootikumidest saadava kasu täiesti uuele tasemele, pakkudes biogeenseid koostisosi, postbiootikume, mis on vajalikud teie unikaalse probiootilise koodi toetamiseks.

Uskuge või mitte, aga igal inimesel on vaid talle iseloomulik spetsiifiliste probiootiliste tüvede segu. Mitte ühelgi teisel inimesel tervel meie planeedil ei ole teiega samasugust probiootilist koodi. Mõelge Dr Ohhira koostisest kui teie personaalsest probiootikumist!

Teadus on tõestanud, et õige bakteriaalne tasakaal mõjutab kõiki teie keha osasid, üldist tervist ja heaolu.

Immuunsüsteemi toetamine

Lisaks seedimise ergutamisele on probiootikumid vajalikud immuunsüsteemi toimimiseks. Teie soolestik on teie immuunsüsteemi vastupanuvõime esimene kaitseliin. Ligi 70-80% immuunsüsteemi rakkudest elab seedetraktis ja just neid immuunrakke probiootikumid toetavadki.

Tervena püsimiseks peab heade ja halbade bakterite suhe olema vähemalt 85:15. Tänapäeval on seda suhet aga stressi, toitumisharjumuste, keskkonnamürkide ja elustiilist tulenevate tegurite tõttu ilma kvaliteetsete probiootiliste toidulisanditeta raske hoida.

Dr.OHHIRA® probiootikumid on unikaalne segu:

  • PREbiootikumide kultuuridest – fermenteeritud köögiviljad ja seened, mis toidavad probiootikume
  • PRObiootikumidest – head bakterid, mis aitavad teil toitu seedida ja toetavad immuunsüsteemi vastupanuvõimet
  • POSTbiootikumidest– pH taset tasakaalustavad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, mis toetavad seedefunktsiooni ning üldist tervist (vaata postbiootikume Dr.OHHIRA® probiootikumide koostises)
Vajuta pildile, et lugeda lisa.

Lisainfo

Paki suurus

30 kapslit, 60 kapslit

Toote omadused

UNIKAALNE KOLM AASTAT KESTEV KÄÄRITAMISE PROTSESS

Dr.OHHIRA® probiootikumid on toodetud hooajalisest toorainest kasutades looduslikku kääritamismeetodit. Tootmine võtab aega kolm aastat, mille jooksul kääritamise ja küpsemise protsessid korduvad piimhappebakteri toimel erinevatel loomulikel temperatuuride neli hooaega.

Kohaliku päritolu toidu koostisosad, igaüks erinevast aastaajast, lisatakse  õiges järjekorras kääritamiseks mõeldud tünnidesse. Seejärel lisatakse piimhappebakter, misjärel algab pikk kääritamisprotsess. Seda protsessi korrates (erinevatel aastaaegadel hooajalise tooraine lisamisel), kääritab piimhappebakter korduvalt tünnis olevaid produkte. Samal ajal  kogudes erinevaid toitaineid nagu aminohappeid, peptiide, vitamiine, mineraale, orgaanilisi happeid, kiudaineid, oligosahhariide, polüfenoole ja flavonoide.

Kääritamine ehk fermenteerimine on protsess, mis toodab uusi kasulikke aineid, nagu näiteks pärmi ja Bacillus Natto`t, mis on kasulikud meie tervisele. Kääritatud toidu produktides toodavad need bakteriaalsed ensüümid neist koostisosadest aminohappeid, vitamiine, mineraale, suhkrut ja orgaanilisi happeid. Selline mitmekülgne toitumine toetab meie metabolismi ja annab meile energiat. Kuid kääritamine ei saa olla edukas kui kasutuses olevad mikroorganismid ei ole võimekad/head kääritajad. Mitte võimekad kääritajad ei tooda funktsionaalseid kasulikke aineid. Mikroorganismid ilma nende funktsionaalsust tõendavate asjakohaste tõenditeta võivad põhjustada mädanemist.

► Peale kolme aasta pikkust kääritamist ja küpsemist, toimetatakse pasta kapseldamiseks kõige suuremale  kapsleid tootvale firmale FUJI CAPSULE. Kapsli kest on toodetud želatiinist ja kaitseb piimhappebakterit maohappe eest.

KVALITEEDI KONTROLL

  • Dr.OHHIRA® probiootikumid on toodetud vastavalt GMP standardi nõuetele
  • Iga tootepartii lõpp produkt vaadatakse/kontrollitakse eraldiseisvate ja sõltumatute organisatsioonide poolt üle. Toote kvaliteeti hinnatakse testidega, kus uuritakse piimhappebakteri koguseid ning toitumisalaste analüüsidega, kus kontrollitakse aminohapete, vitamiinide, mineraalide ja orgaaniliste hapete arvu.
  • Tooraine saabumisel tehakse sellele põhjalik radioaktiivsuse kontroll. Radioaktiivsuse analüüse viib iga tootepartii juures läbi Jaapani Toidu Uuringute Laboratoorium (Japan Food Research Laboratories). Kui analüüside tulemused kinnitavad, et radioaktiivseid aineid ei avastatud, siis väljastavad nad vastava sertifikaadi.

Miks ma peaksin probiootikume võtma?

Tänapäeval on üha laiemalt levivad nn „elustiilihaigused“, mille põhjustajateks peetakse inimeste ebatervislikku elustiili ja toitumist. Dr Ohhira on tunnustatud Jaapani teadlane, kes on enam kui 20 aasta pikkuse teadustöö tulemusena töötanud välja toidulisandite tootesarja, mis taastab täiuslikult inimorganismi optimaalse tasakaalu.

Kui sa oled stressis, võtad antibiootikume, reisid või lihtsalt tahad parandada oma tervist, siis igapäevane probiootikumide tarvitamine säilitab ja hoiab korras sinu soolestikus asuvaid häid baktereid. See on väga oluline, sest soolestik on kõige suurem immuunorgan meie kehas. Edenedades  selle tervist tugevneb meie keha üldine looduslik kaitse. Häiritud tasakaal võib nõrgestada immunsüsteemi vastupanujõudu. Õnneks probiootiliste toidulisandite  võtmine aitab säilitada tasakaalu seedetraktis taastades kasulikke baktereid.  Looduslikud probiootilised nahale mõeldud tooted aitavad taastada naha probiootilist tasakaalu, parandades sellega nahka.

Regulaarne Dr.OHHIRA® OM-X probiootikumide kasutamine on tugevalt soovitatav inimestele, kellel on seedetrakti probleemid: ärritunud soole sündroom (IBS), lekkiva soole probleemid, maohaavad, puhitused ja kõrvetised (GERD), haavandiline koliit, kroonilised seedesüsteemi probleemid, kõhukinnisus -või lahtisus või seedehäired. Samuti on probiootikumidest abi pärmseene (Candida albicans) ja teiste seenhaiguste kontrolli alla saamisel. Dr.OHHIRA® probiootikume soovitatakse ka inimestele, kes võitlevad kaaluprobleemidega ja/või on läbinud antibiootikumidekuuri, sest mõlemal juhul kaotatakse seedetraktist ka sealseks tasakaaluks vajalikud nn „head“ bakterid.

Kliiniliselt on tõestatud, et OM-X (Dr.OHHIRA® probiootikum) aitab:

  • võidelda Helicobacter pylori vastu (John Lambert, Monash University);
  • parandada suus olevaid haavandeid (Professor Dato, Dr. Hashim Yaacoob, University of Malaya, 1999);
  • reguleerida neerude tööd (Bio Activity Research & Development, Jaapan);
  • suurendada luude tihedust (Masayuki Kawakami, Kurashi University of Science and Arts, 1998);
  • elimineerida imikutel esinevat kõhulahtisust (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • elimineerida imikutel kopsupõletikku (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • kiirendada haavade paranemist (Dr. Muiz, Hospital Kuala Lumpur, 2009).

Koostisosad

30 kapslit pakk (Netokogus: 17,1 g)
60 kapslit pakk (Netokogus: 34,2 g)

1 kapsel = 570 mg

PREBIOOTIKUMID: kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis) lehe-ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm-ja kännasmustika (V. ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika (Hizikia fusiforme) ekstrakt, merevetika (Undaria pinnatifida) ekstrakt, vetika (Laminaria japonica) ekstrakt

PROBIOOTIKUMID – Piimhappebakterid (kasutatud fermentatsioonis): BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS NBRC 13957

POSTBIOOTIKUMID (Toitained toodetud fermentatsiooni käigus)
Sealhulgas: Lühikese-ahelaga rasvhapped ja teised orgaanilised happed (nagu äädik-, sidrun-, fulvo-, huumus-ja fenüülpiimhapped), oligosahhariidid, polüfenoolid, melanoidiin(antioksüdant), ja väike kogus kelaaditud mineraale, vitamiinid ja aminohapped. Vaata postbiootikume Dr.OHHIRA® probiootikumide koostises

Muud koostisosad – värvisafloori (Carthamus tinctorius L.) seemneõli, merevetika (Lithothamnion calcareum) pulber, toiduvärv karamell, taimne emulgaator rasvhapete polüglütseroolestrid, želatiin, niiskusesäilitaja glütserool.

Ei sisalda – piima, muna, kala, pähkleid, nisu (gluteen), pähkli või soja allergeene.

 

1 kapsel sisaldab: ~28,5 miljonit KMÜ (kolooniat moodustavat ühikut) aktiivsete ja elusate soolebakteritega ning 54,2 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 18,6 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri),  8,9 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 7,9 mg MARJAD (hiina taralõnga, silm- ja kännasmustika), 6 mg MEREVETIKAID.

Elus piimhappebakteri kultuurid: 

  • Bifidobacterium breve ss. Breve – 1×109 CFU
  • Bifidobacterium infantis ss. Infantis – 1×109 CFU
  • Bifidobacterium longum – 1×1010 CFU
  • Bifidobacterium lactis – 1 x 109 CFU
  • Lactobacillus acidophilus – 1×1011 CFU
  • Lactobacillus brevis – 1×109 CFU
  • Lactobacillus bulgaricus – 1×109 CFU
  • Lactobacillus casei ss. Casei – 1×109 CFU
  • Lactobacillus fermentum – 1×109 CFU
  • Lactobacillus helveticus ss. – 1×109 CFU
  • Lactobacillus plantarum – 1×109 CFU
  • Streptococcus thermophilus – 1×1011 CFU

 

12 probiootikumitüve, mida on kasutatud Dr.OHHIRA® probiootikumides :

Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium breve ss. breve
Toetab seedesüsteemi mugavat ja regulaarselt toimimist; aitab immuunsüsteemi korras hoida
Bifidobacterium infantis ss. infantis
Toetab mugavat seedeprotsessi nii maos kui ka soolestikus.
Bifidobacterium longum
Aitab organismil töödelda toidus sisalduvaid nitraate ja neist vabaneda.
Lactobacillus acidophilus
Hoiab immuunsüsteemi korras; aitab säilitada normaalset kolesteroolitaset.
Lactobacillus brevis
Toodab naturaalseid bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis immuunsüsteemi korras hoida aitavad.
Lactobacillus bulgaricus
Toetab mugavalt toimivat seedimist ja aitab hoida tervislikku maohappesuse taset.
Lactobacillus fermentum
Hoiab immuunsüsteemi korras ja aitab aktiveerida lämmastikku.
Lactobacillus casei ss. casei
Hoiab immuunsüsteemi korras, toetab rakkude normaalset kasvu ja apoptoosi.
Lactobacillus helveticus ss. jagurti
Hoiab immuunsüsteemi korras ja toetab keha võimet tagada rakkude normaalne kasv.
Lactobacillus plantarum
Toodab looduslikke bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis aitavad immuunsüsteemi korras hoida.
Streptococcus thermophilus
Soodustab antioksüdandi SUPEROKSIIDI DISMUTAAS tootmist.

 

Kasutamine

Täiskasvanutel ja lastel on soovitatav tarvitada 1 kapsel päevas, 40 minutit enne või 2h peale sööki. Peale tuleks juua vett. Toode on sobilik igas vanuses inimesele. Noorematele kui kolme aastastele on soovitatav pigistada välja kapsli sisu (lämbumisohu tõttu).

Parimate terviseeliste saamiseks tuleb kõiki probiootilisi toidulisandeid tarvitada regulaarselt vähemalt kolm kuud. Nii on see ka Dr.OHHIRA® probiootikumidega. Sellegipoolest on Dr.OHHIRA® probiootikumide mõju tuntav ka kohe, kuna need leevendavad näiteks kõrvetisi ja seedehäireid. See on nii, kuna terviktoidust valmistatud toitesegul on seedimist tasakaalustav toime.

Ärge ületage soovitatud annust.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Dr.OHHIRA® probiootikumid sobivad tarvitamiseks nii imetavatele emadele kui ka rasedatele. Samuti sobivad meie probiootikumid allergikutele (piima- ja gluteenivaba).

Kõrvalmõjud: Kui kasulikud bakterid teevad organismi puhastades ja soolestiku keskkonda parandades oma tööd, siis võivad tekkida ajutised kõrvalmõjud nagu kerge puhitus või kõhulahtisus. Kui sellised sümptomid kestavad kauem kui 10 päeva konsulteerige palun oma arstiga.

Kas võin oma koerale Dr.OHHIRA® probiootikume anda? – Jah!

Loe rohkem: KKK

Tootja: BIOBANK CO. LTD., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Jaapan.

Kogus

Valida on kahe paki vahel: 30 kapslit ja 60 kapslit.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekülgse ja tasakaalustatud toitumise ning tervisliku elustiili asendusena.

Video

Intervjuu Dr Ohhiraga

KUI RÄÄKIDA INIMESTEGA BAKTERITEST, algab jutt enamasti umbes nii: „Öäkk, ma kardan baktereid!“ Pärast seda, kui selgitada, et mitte kõik bakterid ei ole halvad, ja tuua jutuks termin „probiootline“, meenub paljudele acidophilus. Mitte küll päris, kuid see on samm õiges suunas.

Me oleme olnud tunnistajaks tähtsale muutusele. Juba kuulevad inimesed ka peavoolumeediast, et kõik bakterid ei olegi halvad. Oleme lõpuks üle saamas hirmul põhinevast mõtteviisist, läbi mille baktereid näeme.

Nüüdseks on teaduslikud uurimused tõestanud, et saame organismis elutsevate tublide pisilastega väed ühendada, et koos haiguste vastu võidelda ning oma üldise vitaalsuse ja heaolu eest hoolt kanda. Kuid kas siin see lugu lõppeb? Tegelikult on see alles algus.

Selleks, et teemast paremat ülevaadet saada, võtame ühendust ühe maailma juhtiva bakterispetsialistiga. Meie teekond uute teadmiste otsingul algab Jaapanist.

Intervjuu dr Iichiroh Ohhiraga

Tunnustatud professor ja teadusuuringute autor dr Iichiroh Ohhira Jaapanist on baktereid uurinud juba ligi kolmkümmend aastat. Dr Ohhira on mitmeid autasusid pälvinud teadlane, kellel on doktorikraad kolmel erineval alal. Ta on prestiižse New Yorgi Teaduste Akadeemia liige ja Hiinas Sichuani provintsis asuva Chengdu linnavalitsuse tehniline nõustaja põllumajanduse ja keskkonna alal. Ta on enam kui 20 piimhappebakterite kohta avaldatud teadusuuringu autor või kaasautor. Tema avastatud patenteeritud bakteritüvi E Faecalis TH10 on tõestatud kui enam kui kuus korda tugevam mis tahes teistest looduslikult esinevatest piimhappebakteritest. Ta on maailmas esimene, kes on suutnud edukalt 12 tüve elusaid sõbralikke baktereid ühte kapslisse püüda. Meil oli haruldane võimalus dr Ohhiraga põhjalik intervjuu läbi viia.

K: Millised on Teie olulisimad uurimisvaldkonnad?

V: Keskendun oma uurimistöös kolmele põhivaldkonnale, mis on allergiad, kemikaalivaba mahepõllumajanduse ja -puuviljakasvatuse edendamine, sealhulgas püsikultuuride kasvatamisega seotud probleemid, ning kemikaalivabade golfiradade loomise võimalused. Kõik meie uurimissuunad hõlmavad piimhappebaktereid ja seda, kuidas saame neid kasulikke mikroorganisme paremini ära kasutada.

K: Tundub, et Teid huvitab väga keskkond ning looduslik tervishoid. Kas see mõjutab ka Teie uurimissuundi?

V: Jah. Mind on alati huvitanud põllumajandus ja loodusteadused. Õppisin mikrobioloogiat, uurides nimelt piimhappebaktereid, Jaapanis Okayama ülikoolis maailmaklassi professori Nakae käe all. Mind paelub uute asjade õppimine ja teiste õpetamine. Olen alati teadnud, et peame end ümbritsevat keskkonda austama ning see, kust meie toit pärineb, on sama tähtis kui toit ise. Keskkonnahuvi mind piimhappebakterite juurde tõigi. Veidi pärast seda avastasingi, et need kasulikud mikroorganismid on tervise seisukohast hädavajalikud.

K: Millised on Teie ja Teie uurimisgrupi olulisimad avastused?

V: Kahtlemata oli oluline Enterococcus faecalis TH10 ja meie töö seoses selle MRSA-vastase mõjuga. Laiemas plaanis avastasime 1980ndatel, et rohkem piimhappebaktereid ei ole tingimata parem. Teistes maades on uurimistöö enamasti keskendunud sellele, kuidas tuua organismi suurel hulgal kolooniaid moodustavaid ühte või kahte tüvesse kuuluvaid baktereid. Meie uurimistöö näitas, et organismi sel viisil küllastamine võib aktiveerida T- ja B-rakud, mis hakkavad võitlema nende kui kahjulike bakterite vastu. Teisisõnu on selle strateegia vastupidine mõjule, mida piimhappebakteritelt ootame.

K: Mida Te tegite, kui selle avastasite?

V: Keskendusime sellele, kuidas toetada inimkehas just talle omaseid tüvesid. Muidugi ei ole meil võimalik kindlaks teha iga inimese individuaalseid bakteritüvesid ja seega pidime leidma viisi, kuidas parandada organismi võimekust talle vajalikke piimhappebaktereid toota ning nende tugevust ja paljunemist tagada.

K: Kuidas Te seda tegite?

V: Alustuseks uurisime seda, kuidas kõige paremini elusaid ja elujõulisi piimhappebakterite tüvesid kasvama panna. Leidsime, et vajame ühe või kahe tüve asemel palju tüvesid, ja mõistsime, et peame neid kasvatama nende jaoks loomulikus keskkonnas. Arvukate katsete tulemuseks oli patenteeritud segu loodusest korjatud puuviljadest, ürtidest ja vetikatest. Leidsime, et parim retsept ühendas endas 92 loodussaadust, sealhulgas ürdid, puuviljad, juurviljad, köögiviljad ja seened. E faecalis TH10 allikaks oli meil tempeh, traditsiooniline Malaisia päritolu fermenteeritud delikatess.

Avastasime, et vajalik on mitu aastat vältav normaaltemperatuuril toimuv loomulik fermentatsiooniprotsess. Me ei saa võtta kõiki 92 koostisosa ja need ühte potti fermenteeruma panna. Kõik koostisosad tuleb lisada hooajal, mil need valmivad. Vaid nii on fermentatsioon tootlik. Leidsime, et mõned koostisosad tuleb tingimata lisada kindlal ajal – sügisel, talvel, kevadel või suvel.

K: Miks on vajalik nii pikk fermentatsiooniprotsess?

V: Mida kauem see kestab, seda võimsamad ja elujõulisemad on piimhappebakterid. Protsessi käigus nõrgemad bakterid hukkuvad ja tugevamad bakterid saavad veelgi tugevamaks. Loodusliku valiku käigus muutuvad bakterid iga hooaja ja põlvkonnaga tugevamaks. Seda võimaldab saavutada ainult aeg.

K: Miks see nii tähtis on?

V: Kui bakterid ei ole pakendamisel tugevad, ei pruugi nad ellu jääda. Nad peavad üle elama lisaks pakendamisele ja transpordile ka tarvitamise. Leidsime, et TH10 on tüvi, mis jääb pärast tarvitamist pikaks ajaks seedekulglasse, kus see paljuneb ning eluneb koos inimese individuaalsete bakterikolooniatega nagu lactobacilluse ja bifidobacteria tüved, keda juba sooleseintel leidub.

K: Mille poolest erineb see teistest probiootilistest preparaatidest nagu külmkuivatamine, tsentrifuugimine või ultrafiltreerimine?

V: Sõbralikud bakterid kasvavad toitekeskkonnas – see on lahus, mis sisaldab kõiki bakteritele vajalikke aineid. Kui bakterid kasvavad, muudavad nad toitekeskkonna koostist. Tegemist on täiesti uue seguga, mis sisaldab kõike, mida bakterid oma edukaks elutegevuseks vajavad. Teie nimetatud töötlemismeetodid hävitavad selle uue aine ning koos sellega ka parima keskkonna, milles head bakterid suudavad ellu jääda ja tervisele kasu tuua. Lisaks nõrgendavad piimhappebaktereid stabilisaatorid, säilitusained ja pastöriseerimine. Minu väljatöötatud fermentatsiooniprotsess säilitab terviku ning ei isoleeri bakterikeskkonna eri osasid. Piimhappebakterid peavad olema elujõulised, et toimida. Samuti vajavad need orgaanilisi happeid, mikrotoitaineid ja looduslikke prebiootikume.

K: Miks on tähtsad orgaanilised happed, mikrotoitained ja looduslikud prebiootikumid.

V: Sest piimhappebakterid toituvad nendest. Just nagu meiegi vajame eluks toitu, vajavad seda ka bakterid. Meie valitud retsept, milles fermenteerimine kestab vähemalt kolm aastat, on spetsiaalselt välja töötatud sellisena, mis piimhappebaktereid võimalikult kaua elus hoiab. Prebiootikumid on probiootikumidele toiduks.

K: See tundub olevat raske ülesanne.

V: Jah, kuid see on ainus võimalus. Peame looduslike koostisosade ja bakteritüvede lisamisel olema hoolikad. Peame olema kannatlikud, et soovitud tulemusi saavutada.

14 arvustust tootele Dr.OHHIRA® 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

  1. Ave

    Stimuleerib ja tugevdab immuunsüsteemi ja tugevdab keha võimet omandada toitaineid. Vähemalt enesetunne oli parem ja energiat oli nagu rohkem. Kindlasti soovitan ja usun, et aitab kasulikel bakteritel paremini toimetada.

  2. Merly

    Esimest korda proovisin peale pikka antibiootikumikuuri. Ka enne Aasia reisi alustasin kapslite tarvitamist, kõhuprobleeme polnud 🙂 Üldiselt tunnen , et immuunsus on läinud tugevamaks. Plaanin lähiajal jälle ühe kuuri teha 🙂

  3. Sven

    Üks imelisemaid tooteid minu jaoks. See toode aitas mind välja väga raskest haigusest/haigustest tänu millele naudin taas elu maksimaalselt. Täna kus olen täis elujõu juures aitab see mul hoida energialaengut üleval ,ning tuju kenasti rõõmsama. Tarbin seda toodet stabiilselt ja soovitan kõigile.

  4. Heidi

    Olen vaid 5 päeva toodet kasutanud ja tunnen juba, et energiat on rohkem, enesetunne on parem ja seedeprobleemid on kadunud. Ma ei jõua ära oodata, et mis tulemusi veel siis näha võib kui toodet olen pikemalt kasutanud. Ma ei oska muud öelda kui SUPER! 100% raha väärt!

  5. kristi887

    Parimad probiootikumid mida olen proovinud. Olid pidevad kõhuprobleemid, avastati laktoositalumatus. Nüüd kõhuprobleemid kadunud ja immuunsus on palju tugevam kui enne. Tegin kuuri: 3 kuud, 2 kapslit päevas. Nüüd piirdun 1 kapsliga, sest enesetunne nii heaks läinud . Tervis on kõige tähtsam! Soovitan kõigile kes hoolivad enda tervisest Dr.OHHIRA probiootikume?

  6. Annika

    Tänu Dr.Ohhira probiootikute tarbimisele paranes unekvaliteet ja vähenes ärevus. Kindlasti üks parimaid tooteid ka kõhule, sest kõik algab meie soolestikust.

  7. Jevgenia

    Alati võtan probiootikume stressieohke ajal. Rohkem energiat, positiivsust ja haigeks ei jää. Aitäh, et olemas olete ja parandate elukvaliteeti!

  8. katrina.kokkonen@mail.ee

    Mina olen enda jaoks avastanud Dr.OHHIRA® probiootikumid ja praegu mōtlen, et miks ma küll varem selleni ei jōudnud? Olen neid nüüd u paar nädalat vōtnud ja juba praegu on tulemusi näha. Enne seda olid probleemid soolestikuga. Loomulikult pean ning TAHAN neid vōtta veel kaua-kaua. ?

  9. Kerstikikkas01@gmail.com (toote omanik)

    Energiat on rohkem ja tahet end liigutada. Tundub, et toimib ?

  10. Marjanne

    Mind tabas reisil põiepõletik ja selle ebameeldiva probleemi lahendasid minu jaoks probiootikumid. Esimesel päeval vôtsin sisse 6tk ja järgnevatel 3tk ning väga kiirelt sain murest vabaks. Nüüdsest kannan alati kaasas! Soovitan!

  11. Sten Talivee

    Dr.Ohhira tuli minu ellu tuhinaga aastal 2020. Ma mõtlen siiani, et kuidas ma varem seda imelist abimeest enda jaoks avastanud ei olnud. Energiat on rohkem, ainevahetus on korras ning enesetunne on parem, kui kunagi varem. Lisaks sellele rikastab mind iga väikese kapsli võtmisega teadmine, et teen oma kehale head.

  12. Margot Smitt (toote omanik)

    Ohhirat olen tarvitanud kaks,kolm aastat. Asendamatu minu eas inimestele. Kõht alati korras , meeleolu hea ja haige ei ole olnud. Soovitasin oma lapselapsele soolehaiguse tõttu ja ta tundis selle võtmise ajal end palju paremini. Pidevalt ei saa tarbida, sest hind on ikkagi päris kõrge. Olen soovitanud paljudele sõpradele. Aitäh, et selline imeline toode on olemas!

  13. aire (toote omanik)

    Olen enne ka kasutanud,väga hea toode.Hind päris kõrge aga aitab ka kõige paremini.

  14. Taidus (toote omanik)

    Olen kasaja juba mitu aastat. Parim probiootiku teiste seas. Soolestink korras ja läbi selle ka ainevahetus. Julgen soovitada kõigile. Hind suhteliselt kallis aga tervis veel kallim!

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

4 × 3 =