Dr.OHHIRA® 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

Dr.OHHIRA® 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

(22 kliendi tagasisidet)

30.0054.00

Tühista valik

Kasu tervisele

Toodetud ja täiustatud looduse poolt

Parimad asjad elus on vabad – gluteenist, piimast, allergeenidest ja GMOdest

 

Alates Dr.OHHIRA® probiootikumide loomisest üle 30 aasta tagasi, on need eristunud oma puhtuse ja algupärase tootmisprotsessi poolest, mille käigus neid täiuslikke toidulisandeid luuakse. Meie rikkalik prebiootiline kasvukeskkond on kääritatud eluskultuuridega, mis koosnevad ÜKSNES puhtast allikaveest, puuviljadest, looduslikest köögiviljadest, seentest ja merevetikatest.

Vaata Dr.OHHIRA® probiootikumide koostisosasid siit.

See hoolikalt tasakaalustatud ja täiuslikult segatud koostis läbib kolme aasta pikkuse, vanadel Jaapani traditsioonidel põhineva fermentatsiooniprotsessi. Fermentatsioon maksimeerib iga koostisaine loomulikke tervist edendavaid omadusi. Lõpptulemuseks on orgaaniline ja elus segu, mis sulandub vaid teile omaste soolestikubakteritega ning soodustab nende arengut. See omakorda toetab tervet immuunsüsteemi ja eluks vajalike mikrotoitainete seedimist, mida teie keha parimaks toimimiseks vajab.

Dr Ohhira kasutab patenteeritud koostisainete (või nende maatriksi) kapslit, millel on läbilaskev membraan, mis kaitseb kapsli sisu (fermenteeritud pastat) ja hoiab ära kahjulike organismide, maohappe ja teiste lagundavate ainete sattumise kapslisse või selle sisu nendega saastumise ning fermenteeritud pasta bioomi kahjustumise. Teatud aja möödumisel, kui teie kehatemperatuur on läbilaskvale membraanile piisavalt mõju avaldanud, väljub kapsli sisu käär- ja peensoolde.

Selle koostis ei ole „Üks probiootikum sobib kõigile“

Kolme aasta pikkune hooajalisel temperatuuril toimuv fermentatsiooniprotsess soodustab tugevaimate bakterite ellujäämist ja muudab segu (12 probiootilist tüve) ilma külmutamata tavatemperatuuril stabiilseks. Erinevalt teistest toodetest, mis väidavad, et miljardid külmkuivatatud organismile mitteomased bakterid on paremad, arvame meie, et rohkem ei ole alati parem. Dr Ohhira koostis viib probiootikumidest saadava kasu täiesti uuele tasemele, pakkudes biogeenseid koostisosi, postbiootikume, mis on vajalikud teie unikaalse probiootilise koodi toetamiseks.

Uskuge või mitte, aga igal inimesel on vaid talle iseloomulik spetsiifiliste probiootiliste tüvede segu. Mitte ühelgi teisel inimesel tervel meie planeedil ei ole teiega samasugust probiootilist koodi. Mõelge Dr Ohhira koostisest kui teie personaalsest probiootikumist!

Teadus on tõestanud, et õige bakteriaalne tasakaal mõjutab kõiki teie keha osasid, üldist tervist ja heaolu.

Immuunsüsteemi toetamine

Lisaks seedimise ergutamisele on probiootikumid vajalikud immuunsüsteemi toimimiseks. Teie soolestik on teie immuunsüsteemi vastupanuvõime esimene kaitseliin. Ligi 70-80% immuunsüsteemi rakkudest elab seedetraktis ja just neid immuunrakke probiootikumid toetavadki.

Tervena püsimiseks peab heade ja halbade bakterite suhe olema vähemalt 85:15. Tänapäeval on seda suhet aga stressi, toitumisharjumuste, keskkonnamürkide ja elustiilist tulenevate tegurite tõttu ilma kvaliteetsete probiootiliste toidulisanditeta raske hoida.

Dr.OHHIRA® probiootikumid on unikaalne segu:

  • PREbiootikumide kultuuridest – fermenteeritud köögiviljad ja seened, mis toidavad probiootikume
  • PRObiootikumidest – head bakterid, mis aitavad teil toitu seedida ja toetavad immuunsüsteemi vastupanuvõimet
  • POSTbiootikumidest– pH taset tasakaalustavad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalide, ensüümide ja aminohapetega, mis toetavad seedefunktsiooni ning üldist tervist (vaata postbiootikume Dr.OHHIRA® probiootikumide koostises)
Vajuta pildile, et lugeda lisa.

Lisainfo

Kaal -
Mõõtmed -
Paki suurus

30 kapslit, 60 kapslit

Toote omadused

UNIKAALNE KOLM AASTAT KESTEV KÄÄRITAMISE PROTSESS

Dr.OHHIRA® probiootikumid on toodetud hooajalisest toorainest kasutades looduslikku kääritamismeetodit. Tootmine võtab aega kolm aastat, mille jooksul kääritamise ja küpsemise protsessid korduvad piimhappebakteri toimel erinevatel loomulikel temperatuuride neli hooaega.

Kohaliku päritolu toidu koostisosad, igaüks erinevast aastaajast, lisatakse  õiges järjekorras kääritamiseks mõeldud tünnidesse. Seejärel lisatakse piimhappebakter, misjärel algab pikk kääritamisprotsess. Seda protsessi korrates (erinevatel aastaaegadel hooajalise tooraine lisamisel), kääritab piimhappebakter korduvalt tünnis olevaid produkte. Samal ajal  kogudes erinevaid toitaineid nagu aminohappeid, peptiide, vitamiine, mineraale, orgaanilisi happeid, kiudaineid, oligosahhariide, polüfenoole ja flavonoide.

Kääritamine ehk fermenteerimine on protsess, mis toodab uusi kasulikke aineid, nagu näiteks pärmi ja Bacillus Natto`t, mis on kasulikud meie tervisele. Kääritatud toidu produktides toodavad need bakteriaalsed ensüümid neist koostisosadest aminohappeid, vitamiine, mineraale, suhkrut ja orgaanilisi happeid. Selline mitmekülgne toitumine toetab meie metabolismi ja annab meile energiat. Kuid kääritamine ei saa olla edukas kui kasutuses olevad mikroorganismid ei ole võimekad/head kääritajad. Mitte võimekad kääritajad ei tooda funktsionaalseid kasulikke aineid. Mikroorganismid ilma nende funktsionaalsust tõendavate asjakohaste tõenditeta võivad põhjustada mädanemist.

► Peale kolme aasta pikkust kääritamist ja küpsemist, toimetatakse pasta kapseldamiseks kõige suuremale  kapsleid tootvale firmale FUJI CAPSULE. Kapsli kest on toodetud želatiinist ja kaitseb piimhappebakterit maohappe eest.

KVALITEEDI KONTROLL

  • Dr.OHHIRA® probiootikumid on toodetud vastavalt GMP standardi nõuetele
  • Iga tootepartii lõpp produkt vaadatakse/kontrollitakse eraldiseisvate ja sõltumatute organisatsioonide poolt üle. Toote kvaliteeti hinnatakse testidega, kus uuritakse piimhappebakteri koguseid ning toitumisalaste analüüsidega, kus kontrollitakse aminohapete, vitamiinide, mineraalide ja orgaaniliste hapete arvu.
  • Tooraine saabumisel tehakse sellele põhjalik radioaktiivsuse kontroll. Radioaktiivsuse analüüse viib iga tootepartii juures läbi Jaapani Toidu Uuringute Laboratoorium (Japan Food Research Laboratories). Kui analüüside tulemused kinnitavad, et radioaktiivseid aineid ei avastatud, siis väljastavad nad vastava sertifikaadi.

Miks ma peaksin probiootikume võtma?

Tänapäeval on üha laiemalt levivad nn „elustiilihaigused“, mille põhjustajateks peetakse inimeste ebatervislikku elustiili ja toitumist. Dr Ohhira on tunnustatud Jaapani teadlane, kes on enam kui 20 aasta pikkuse teadustöö tulemusena töötanud välja toidulisandite tootesarja, mis taastab täiuslikult inimorganismi optimaalse tasakaalu.

Kui sa oled stressis, võtad antibiootikume, reisid või lihtsalt tahad parandada oma tervist, siis igapäevane probiootikumide tarvitamine säilitab ja hoiab korras sinu soolestikus asuvaid häid baktereid. See on väga oluline, sest soolestik on kõige suurem immuunorgan meie kehas. Edenedades  selle tervist tugevneb meie keha üldine looduslik kaitse. Häiritud tasakaal võib nõrgestada immunsüsteemi vastupanujõudu. Õnneks probiootiliste toidulisandite  võtmine aitab säilitada tasakaalu seedetraktis taastades kasulikke baktereid.  Looduslikud probiootilised nahale mõeldud tooted aitavad taastada naha probiootilist tasakaalu, parandades sellega nahka.

Regulaarne Dr.OHHIRA® OM-X probiootikumide kasutamine on tugevalt soovitatav inimestele, kellel on seedetrakti probleemid: ärritunud soole sündroom (IBS), lekkiva soole probleemid, maohaavad, puhitused ja kõrvetised (GERD), haavandiline koliit, kroonilised seedesüsteemi probleemid, kõhukinnisus -või lahtisus või seedehäired. Samuti on probiootikumidest abi pärmseene (Candida albicans) ja teiste seenhaiguste kontrolli alla saamisel. Dr.OHHIRA® probiootikume soovitatakse ka inimestele, kes võitlevad kaaluprobleemidega ja/või on läbinud antibiootikumidekuuri, sest mõlemal juhul kaotatakse seedetraktist ka sealseks tasakaaluks vajalikud nn „head“ bakterid.

Kliiniliselt on tõestatud, et OM-X (Dr.OHHIRA® probiootikum) aitab:

  • võidelda Helicobacter pylori vastu (John Lambert, Monash University);
  • parandada suus olevaid haavandeid (Professor Dato, Dr. Hashim Yaacoob, University of Malaya, 1999);
  • reguleerida neerude tööd (Bio Activity Research & Development, Jaapan);
  • suurendada luude tihedust (Masayuki Kawakami, Kurashi University of Science and Arts, 1998);
  • elimineerida imikutel esinevat kõhulahtisust (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • elimineerida imikutel kopsupõletikku (Hazel Valdoria, Memorial Medical Centra, Phillipines);
  • kiirendada haavade paranemist (Dr. Muiz, Hospital Kuala Lumpur, 2009).

Koostisosad

30 kapslit pakk (Netokogus: 17,1 g)
60 kapslit pakk (Netokogus: 34,2 g)

1 kapsel = 570 mg

PREBIOOTIKUMID: kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis) lehe-ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm-ja kännasmustika (V. ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika (Hizikia fusiforme) ekstrakt, merevetika (Undaria pinnatifida) ekstrakt, vetika (Laminaria japonica) ekstrakt

PROBIOOTIKUMID – Piimhappebakterid (kasutatud fermentatsioonis): BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B.longum BB536, B.lactis Bl-04®), LACTOBACILLUS (L.acidophilus La-14®, L.brevis NBRC 3345, L.bulgaricus NBRC 13953, L.casei TO-A, L.fermentum NBRC 3071, L.helveticus NBRC 3809, L.plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS NBRC 13957

POSTBIOOTIKUMID (Toitained toodetud fermentatsiooni käigus)
Sealhulgas: Lühikese-ahelaga rasvhapped ja teised orgaanilised happed (nagu äädik-, sidrun-, fulvo-, huumus-ja fenüülpiimhapped), oligosahhariidid, polüfenoolid, melanoidiin(antioksüdant), ja väike kogus kelaaditud mineraale, vitamiinid ja aminohapped. Vaata postbiootikume Dr.OHHIRA® probiootikumide koostises

Muud koostisosad – värvisafloori (Carthamus tinctorius L.) seemneõli, merevetika (Lithothamnion calcareum) pulber, toiduvärv karamell, taimne emulgaator rasvhapete polüglütseroolestrid, želatiin, niiskusesäilitaja glütserool.

Ei sisalda – piima, muna, kala, pähkleid, nisu (gluteen), pähkli või soja allergeene.

 

1 kapsel sisaldab: ~28,5 miljonit KMÜ (kolooniat moodustavat ühikut) aktiivsete ja elusate soolebakteritega ning 54,2 mg PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimarja, juunosidruni, punase porsa), 18,6 mg JUURVILJAD (spinati, sinep-lehtnaeri),  8,9 mg SEENED (shiitake, leht-kobartoriku, murill mütseeli), 7,9 mg MARJAD (hiina taralõnga, silm- ja kännasmustika), 6 mg MEREVETIKAID.

Elus piimhappebakteri kultuurid: 

  • Bifidobacterium breve ss. Breve – 1×109 CFU
  • Bifidobacterium infantis ss. Infantis – 1×109 CFU
  • Bifidobacterium longum – 1×1010 CFU
  • Bifidobacterium lactis – 1 x 109 CFU
  • Lactobacillus acidophilus – 1×1011 CFU
  • Lactobacillus brevis – 1×109 CFU
  • Lactobacillus bulgaricus – 1×109 CFU
  • Lactobacillus casei ss. Casei – 1×109 CFU
  • Lactobacillus fermentum – 1×109 CFU
  • Lactobacillus helveticus ss. – 1×109 CFU
  • Lactobacillus plantarum – 1×109 CFU
  • Streptococcus thermophilus – 1×1011 CFU

 

12 probiootikumitüve, mida on kasutatud Dr.OHHIRA® probiootikumides :

Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium breve ss. breve
Toetab seedesüsteemi mugavat ja regulaarselt toimimist; aitab immuunsüsteemi korras hoida
Bifidobacterium infantis ss. infantis
Toetab mugavat seedeprotsessi nii maos kui ka soolestikus.
Bifidobacterium longum
Aitab organismil töödelda toidus sisalduvaid nitraate ja neist vabaneda.
Lactobacillus acidophilus
Hoiab immuunsüsteemi korras; aitab säilitada normaalset kolesteroolitaset.
Lactobacillus brevis
Toodab naturaalseid bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis immuunsüsteemi korras hoida aitavad.
Lactobacillus bulgaricus
Toetab mugavalt toimivat seedimist ja aitab hoida tervislikku maohappesuse taset.
Lactobacillus fermentum
Hoiab immuunsüsteemi korras ja aitab aktiveerida lämmastikku.
Lactobacillus casei ss. casei
Hoiab immuunsüsteemi korras, toetab rakkude normaalset kasvu ja apoptoosi.
Lactobacillus helveticus ss. jagurti
Hoiab immuunsüsteemi korras ja toetab keha võimet tagada rakkude normaalne kasv.
Lactobacillus plantarum
Toodab looduslikke bakteriotsiine(looduslik antibiootikum), mis aitavad immuunsüsteemi korras hoida.
Streptococcus thermophilus
Soodustab antioksüdandi SUPEROKSIIDI DISMUTAAS tootmist.

 

Kasutamine

Täiskasvanutel ja lastel on soovitatav tarvitada 1 kapsel päevas, 40 minutit enne või 2h peale sööki. Peale tuleks juua vett. Toode on sobilik igas vanuses inimesele. Noorematele kui kolme aastastele on soovitatav pigistada välja kapsli sisu (lämbumisohu tõttu).

Parimate terviseeliste saamiseks tuleb kõiki probiootilisi toidulisandeid tarvitada regulaarselt vähemalt kolm kuud. Nii on see ka Dr.OHHIRA® probiootikumidega. Sellegipoolest on Dr.OHHIRA® probiootikumide mõju tuntav ka kohe, kuna need leevendavad näiteks kõrvetisi ja seedehäireid. See on nii, kuna terviktoidust valmistatud toitesegul on seedimist tasakaalustav toime.

Ärge ületage soovitatud annust.

Mitte kasutada toidulisandit mitmekesise toitumise asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Dr.OHHIRA® probiootikumid sobivad tarvitamiseks nii imetavatele emadele kui ka rasedatele. Samuti sobivad meie probiootikumid allergikutele (piima- ja gluteenivaba).

Kõrvalmõjud: Kui kasulikud bakterid teevad organismi puhastades ja soolestiku keskkonda parandades oma tööd, siis võivad tekkida ajutised kõrvalmõjud nagu kerge puhitus või kõhulahtisus. Kui sellised sümptomid kestavad kauem kui 10 päeva konsulteerige palun oma arstiga.

Kas võin oma koerale Dr.OHHIRA® probiootikume anda? – Jah!

Loe rohkem: KKK

Tootja: BIOBANK CO. LTD., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Jaapan.

Kogus

Valida on kahe paki vahel: 30 kapslit ja 60 kapslit.

Toidulisandit ei tohi kasutada mitmekülgse ja tasakaalustatud toitumise ning tervisliku elustiili asendusena.

Video

Intervjuu Dr Ohhiraga

KUI RÄÄKIDA INIMESTEGA BAKTERITEST, algab jutt enamasti umbes nii: „Öäkk, ma kardan baktereid!“ Pärast seda, kui selgitada, et mitte kõik bakterid ei ole halvad, ja tuua jutuks termin „probiootline“, meenub paljudele acidophilus. Mitte küll päris, kuid see on samm õiges suunas.

Me oleme olnud tunnistajaks tähtsale muutusele. Juba kuulevad inimesed ka peavoolumeediast, et kõik bakterid ei olegi halvad. Oleme lõpuks üle saamas hirmul põhinevast mõtteviisist, läbi mille baktereid näeme.

Nüüdseks on teaduslikud uurimused tõestanud, et saame organismis elutsevate tublide pisilastega väed ühendada, et koos haiguste vastu võidelda ning oma üldise vitaalsuse ja heaolu eest hoolt kanda. Kuid kas siin see lugu lõppeb? Tegelikult on see alles algus.

Selleks, et teemast paremat ülevaadet saada, võtame ühendust ühe maailma juhtiva bakterispetsialistiga. Meie teekond uute teadmiste otsingul algab Jaapanist.

Intervjuu dr Iichiroh Ohhiraga

Tunnustatud professor ja teadusuuringute autor dr Iichiroh Ohhira Jaapanist on baktereid uurinud juba ligi kolmkümmend aastat. Dr Ohhira on mitmeid autasusid pälvinud teadlane, kellel on doktorikraad kolmel erineval alal. Ta on prestiižse New Yorgi Teaduste Akadeemia liige ja Hiinas Sichuani provintsis asuva Chengdu linnavalitsuse tehniline nõustaja põllumajanduse ja keskkonna alal. Ta on enam kui 20 piimhappebakterite kohta avaldatud teadusuuringu autor või kaasautor. Tema avastatud patenteeritud bakteritüvi E Faecalis TH10 on tõestatud kui enam kui kuus korda tugevam mis tahes teistest looduslikult esinevatest piimhappebakteritest. Ta on maailmas esimene, kes on suutnud edukalt 12 tüve elusaid sõbralikke baktereid ühte kapslisse püüda. Meil oli haruldane võimalus dr Ohhiraga põhjalik intervjuu läbi viia.

K: Millised on Teie olulisimad uurimisvaldkonnad?

V: Keskendun oma uurimistöös kolmele põhivaldkonnale, mis on allergiad, kemikaalivaba mahepõllumajanduse ja -puuviljakasvatuse edendamine, sealhulgas püsikultuuride kasvatamisega seotud probleemid, ning kemikaalivabade golfiradade loomise võimalused. Kõik meie uurimissuunad hõlmavad piimhappebaktereid ja seda, kuidas saame neid kasulikke mikroorganisme paremini ära kasutada.

K: Tundub, et Teid huvitab väga keskkond ning looduslik tervishoid. Kas see mõjutab ka Teie uurimissuundi?

V: Jah. Mind on alati huvitanud põllumajandus ja loodusteadused. Õppisin mikrobioloogiat, uurides nimelt piimhappebaktereid, Jaapanis Okayama ülikoolis maailmaklassi professori Nakae käe all. Mind paelub uute asjade õppimine ja teiste õpetamine. Olen alati teadnud, et peame end ümbritsevat keskkonda austama ning see, kust meie toit pärineb, on sama tähtis kui toit ise. Keskkonnahuvi mind piimhappebakterite juurde tõigi. Veidi pärast seda avastasingi, et need kasulikud mikroorganismid on tervise seisukohast hädavajalikud.

K: Millised on Teie ja Teie uurimisgrupi olulisimad avastused?

V: Kahtlemata oli oluline Enterococcus faecalis TH10 ja meie töö seoses selle MRSA-vastase mõjuga. Laiemas plaanis avastasime 1980ndatel, et rohkem piimhappebaktereid ei ole tingimata parem. Teistes maades on uurimistöö enamasti keskendunud sellele, kuidas tuua organismi suurel hulgal kolooniaid moodustavaid ühte või kahte tüvesse kuuluvaid baktereid. Meie uurimistöö näitas, et organismi sel viisil küllastamine võib aktiveerida T- ja B-rakud, mis hakkavad võitlema nende kui kahjulike bakterite vastu. Teisisõnu on selle strateegia vastupidine mõjule, mida piimhappebakteritelt ootame.

K: Mida Te tegite, kui selle avastasite?

V: Keskendusime sellele, kuidas toetada inimkehas just talle omaseid tüvesid. Muidugi ei ole meil võimalik kindlaks teha iga inimese individuaalseid bakteritüvesid ja seega pidime leidma viisi, kuidas parandada organismi võimekust talle vajalikke piimhappebaktereid toota ning nende tugevust ja paljunemist tagada.

K: Kuidas Te seda tegite?

V: Alustuseks uurisime seda, kuidas kõige paremini elusaid ja elujõulisi piimhappebakterite tüvesid kasvama panna. Leidsime, et vajame ühe või kahe tüve asemel palju tüvesid, ja mõistsime, et peame neid kasvatama nende jaoks loomulikus keskkonnas. Arvukate katsete tulemuseks oli patenteeritud segu loodusest korjatud puuviljadest, ürtidest ja vetikatest. Leidsime, et parim retsept ühendas endas 92 loodussaadust, sealhulgas ürdid, puuviljad, juurviljad, köögiviljad ja seened. E faecalis TH10 allikaks oli meil tempeh, traditsiooniline Malaisia päritolu fermenteeritud delikatess.

Avastasime, et vajalik on mitu aastat vältav normaaltemperatuuril toimuv loomulik fermentatsiooniprotsess. Me ei saa võtta kõiki 92 koostisosa ja need ühte potti fermenteeruma panna. Kõik koostisosad tuleb lisada hooajal, mil need valmivad. Vaid nii on fermentatsioon tootlik. Leidsime, et mõned koostisosad tuleb tingimata lisada kindlal ajal – sügisel, talvel, kevadel või suvel.

K: Miks on vajalik nii pikk fermentatsiooniprotsess?

V: Mida kauem see kestab, seda võimsamad ja elujõulisemad on piimhappebakterid. Protsessi käigus nõrgemad bakterid hukkuvad ja tugevamad bakterid saavad veelgi tugevamaks. Loodusliku valiku käigus muutuvad bakterid iga hooaja ja põlvkonnaga tugevamaks. Seda võimaldab saavutada ainult aeg.

K: Miks see nii tähtis on?

V: Kui bakterid ei ole pakendamisel tugevad, ei pruugi nad ellu jääda. Nad peavad üle elama lisaks pakendamisele ja transpordile ka tarvitamise. Leidsime, et TH10 on tüvi, mis jääb pärast tarvitamist pikaks ajaks seedekulglasse, kus see paljuneb ning eluneb koos inimese individuaalsete bakterikolooniatega nagu lactobacilluse ja bifidobacteria tüved, keda juba sooleseintel leidub.

K: Mille poolest erineb see teistest probiootilistest preparaatidest nagu külmkuivatamine, tsentrifuugimine või ultrafiltreerimine?

V: Sõbralikud bakterid kasvavad toitekeskkonnas – see on lahus, mis sisaldab kõiki bakteritele vajalikke aineid. Kui bakterid kasvavad, muudavad nad toitekeskkonna koostist. Tegemist on täiesti uue seguga, mis sisaldab kõike, mida bakterid oma edukaks elutegevuseks vajavad. Teie nimetatud töötlemismeetodid hävitavad selle uue aine ning koos sellega ka parima keskkonna, milles head bakterid suudavad ellu jääda ja tervisele kasu tuua. Lisaks nõrgendavad piimhappebaktereid stabilisaatorid, säilitusained ja pastöriseerimine. Minu väljatöötatud fermentatsiooniprotsess säilitab terviku ning ei isoleeri bakterikeskkonna eri osasid. Piimhappebakterid peavad olema elujõulised, et toimida. Samuti vajavad need orgaanilisi happeid, mikrotoitaineid ja looduslikke prebiootikume.

K: Miks on tähtsad orgaanilised happed, mikrotoitained ja looduslikud prebiootikumid.

V: Sest piimhappebakterid toituvad nendest. Just nagu meiegi vajame eluks toitu, vajavad seda ka bakterid. Meie valitud retsept, milles fermenteerimine kestab vähemalt kolm aastat, on spetsiaalselt välja töötatud sellisena, mis piimhappebaktereid võimalikult kaua elus hoiab. Prebiootikumid on probiootikumidele toiduks.

K: See tundub olevat raske ülesanne.

V: Jah, kuid see on ainus võimalus. Peame looduslike koostisosade ja bakteritüvede lisamisel olema hoolikad. Peame olema kannatlikud, et soovitud tulemusi saavutada.

22 arvustust tootele Dr.OHHIRA® 3-AASTANE RETSEPT 12 SORDI HAPENDATUD PIIMHAPPEBAKTERITEGA

  1. Ave

    Stimuleerib ja tugevdab immuunsüsteemi ja tugevdab keha võimet omandada toitaineid. Vähemalt enesetunne oli parem ja energiat oli nagu rohkem. Kindlasti soovitan ja usun, et aitab kasulikel bakteritel paremini toimetada.

  2. Merly

    Esimest korda proovisin peale pikka antibiootikumikuuri. Ka enne Aasia reisi alustasin kapslite tarvitamist, kõhuprobleeme polnud 🙂 Üldiselt tunnen , et immuunsus on läinud tugevamaks. Plaanin lähiajal jälle ühe kuuri teha 🙂

  3. Sven

    Üks imelisemaid tooteid minu jaoks. See toode aitas mind välja väga raskest haigusest/haigustest tänu millele naudin taas elu maksimaalselt. Täna kus olen täis elujõu juures aitab see mul hoida energialaengut üleval ,ning tuju kenasti rõõmsama. Tarbin seda toodet stabiilselt ja soovitan kõigile.

  4. Heidi

    Olen vaid 5 päeva toodet kasutanud ja tunnen juba, et energiat on rohkem, enesetunne on parem ja seedeprobleemid on kadunud. Ma ei jõua ära oodata, et mis tulemusi veel siis näha võib kui toodet olen pikemalt kasutanud. Ma ei oska muud öelda kui SUPER! 100% raha väärt!

  5. kristi887

    Parimad probiootikumid mida olen proovinud. Olid pidevad kõhuprobleemid, avastati laktoositalumatus. Nüüd kõhuprobleemid kadunud ja immuunsus on palju tugevam kui enne. Tegin kuuri: 3 kuud, 2 kapslit päevas. Nüüd piirdun 1 kapsliga, sest enesetunne nii heaks läinud . Tervis on kõige tähtsam! Soovitan kõigile kes hoolivad enda tervisest Dr.OHHIRA probiootikume?

  6. Annika

    Tänu Dr.Ohhira probiootikute tarbimisele paranes unekvaliteet ja vähenes ärevus. Kindlasti üks parimaid tooteid ka kõhule, sest kõik algab meie soolestikust.

  7. Jevgenia

    Alati võtan probiootikume stressieohke ajal. Rohkem energiat, positiivsust ja haigeks ei jää. Aitäh, et olemas olete ja parandate elukvaliteeti!

  8. katrina.kokkonen@mail.ee

    Mina olen enda jaoks avastanud Dr.OHHIRA® probiootikumid ja praegu mōtlen, et miks ma küll varem selleni ei jōudnud? Olen neid nüüd u paar nädalat vōtnud ja juba praegu on tulemusi näha. Enne seda olid probleemid soolestikuga. Loomulikult pean ning TAHAN neid vōtta veel kaua-kaua. ?

  9. Kerstikikkas01@gmail.com (toote omanik)

    Energiat on rohkem ja tahet end liigutada. Tundub, et toimib ?

  10. Marjanne

    Mind tabas reisil põiepõletik ja selle ebameeldiva probleemi lahendasid minu jaoks probiootikumid. Esimesel päeval vôtsin sisse 6tk ja järgnevatel 3tk ning väga kiirelt sain murest vabaks. Nüüdsest kannan alati kaasas! Soovitan!

  11. Sten Talivee

    Dr.Ohhira tuli minu ellu tuhinaga aastal 2020. Ma mõtlen siiani, et kuidas ma varem seda imelist abimeest enda jaoks avastanud ei olnud. Energiat on rohkem, ainevahetus on korras ning enesetunne on parem, kui kunagi varem. Lisaks sellele rikastab mind iga väikese kapsli võtmisega teadmine, et teen oma kehale head.

  12. Margot Smitt (toote omanik)

    Ohhirat olen tarvitanud kaks,kolm aastat. Asendamatu minu eas inimestele. Kõht alati korras , meeleolu hea ja haige ei ole olnud. Soovitasin oma lapselapsele soolehaiguse tõttu ja ta tundis selle võtmise ajal end palju paremini. Pidevalt ei saa tarbida, sest hind on ikkagi päris kõrge. Olen soovitanud paljudele sõpradele. Aitäh, et selline imeline toode on olemas!

  13. aire (toote omanik)

    Olen enne ka kasutanud,väga hea toode.Hind päris kõrge aga aitab ka kõige paremini.

  14. Taidus (toote omanik)

    Olen kasaja juba mitu aastat. Parim probiootiku teiste seas. Soolestink korras ja läbi selle ka ainevahetus. Julgen soovitada kõigile. Hind suhteliselt kallis aga tervis veel kallim!

  15. Reet Otsason (toote omanik)

    Parandab ainevahetust ja soolestiku t66d….soovitan !

  16. Liis

    Olen võtnud seda toodet varasemaltki. Seekord on probiootikumi võtmise järgselt kõht lahti ja puhitust väga palju. Kas koostises on midagi muudetud? Igatahes pole ma ammu oma kõhus nii ebamugavat ja halba tunnet tundnud. Ei saa ka väga aru energiataseme muutusest. Olen võtnud neid paar ndl.
    Küsin veel lisaks, et miks Eestis müüdav pakend erineb näiteks iHerbis vms veebipoe omast? Lisaks on välismeedias miinusena toodud välja, et dr.Ohhira probiootikumid pidavat sisaldama sellist ainet, mis võib põhjustada vähki- selle aine nimetus on carrageenan inglise keeles. Oskate ehk täpsemalt öelda kas see sisaldub ka Eestis müüdavates dr Ohhira toodetes? Või mismoodi te seda kommenteeriksite?
    Ma südames väga soovin antud toodet usaldada ja ka tarbida, aga väike kahtluseuss on sisse pugenud ja muidugi see, et jubedalt puhitama ajab ja kõht lahti.
    Parimate soovidega,
    klient L.

    • Sven

      Tere Liis, erinevus Iherbi ja meie pakendiga on seetõttu ,et Iherbis on USA turu jaoks mõeldud pakend. Meie pakendit leidub Baltikumis ja venemaal ning skandinaavias, samuti on pakend teine ka aasias.
      Rääkides aga kahjulikust ainest karrageenist, siis esiteks tuleb mõista, karrageeni on kahte sorti, üks mida on töödeldud ja seetõttu ka ohtlik ja teine mida ei ole töödeldud. Karrageen millest juttu sisaldub ainult meie 5-aastasel DELUXE probiootikumil mis on taimse vegan kapsliga, 3-aastane rohelise karbiga toode on loomse kapsliga ehk zelatiinist. Lisan teile pika selgituskirja USA poolselt edasimüüjalt selgitades olukorda karrageeni segadusest :

      Carrageenan
      Essential Formulas Incorporated is of the opinion the use of food grade carrageenan is safe and acts as an effective material for “a smooth mouth feel.” Please feel assured you and yours may continue to consume Dr. Ohhira’s Probiotics with peace of mind.

      Let me take a few lines to comment about high quality, food grade carrageenan. Carrageenan is a natural polysaccharide (carbohydrate) extracted from red seaweed. It is referred to as a seaweed gelatin much like agar agar. Its name is derived from the Chondrus crispus species of seaweed known as Irish Moss or Carrrageen Moss in England, and as Carraigin in Ireland, where it has been used since 400 AD. The name Carraigin means ‘moss of the rock’ in Irish. It grows abundantly along the rocky coasts of North America and Europe.

      In Ireland during the early 1800s carrageenan was extracted from Irish Moss and used as a gelatin and thickener, as well as a home remedy. A tea made from Irish moss is used as a tonic, being widely used in Irish folk medicine as a trusted cure for coughs and colds.

      Today, Ireland is a major source of the world’s supply and where this vegetable is steamed and eaten with potatoes or cabbage. Its most common use outside of Ireland is in the making of rennet-free gelatin (carrageen), preferred by vegetarians since true gelatin is an animal product.

      The carrageenan used in Dr. Ohhira’s Probiotics is extracted using a multi-step process to avoid any degradation either by boiling the seaweed in water and freeze-drying it, or by precipitation with alcohol and then concentrating it by evaporation. Carrageenan is used as a thickening, emulsifying and stabilizing agent in ice cream, yogurt, custards, jellies, cream cheese, cottage cheese and other dairy products as well as chocolate products, pie fillings, salad dressings, soups, soymilk, and as a fat substitute in processed meats, and in toothpaste to mention just a few.

      There are two types of carrageenan, undegraded (food-grade) and degraded (hydrolyzed with acid). Undegraded carrageenan has been used on a huge scale in food production worldwide since the 1930s, and its safety has been assured by the FDA GRAS status. The Joint Expert Committee on Food Additives (JECFA) of the United Nations’ Food and Agricultural Organization (FAO) and the World Health Organization (WHO) gave carrageenan the highest ADI (Accepted Daily Intake) status of ‘not specified’. Since it’s considered non-toxic the JECFA deemed it unnecessary to express the ADI in numerical form.

      Chemically treated, degraded carrageenan however, is a known carcinogen (cancer causing agent) and is not used or permitted in food production, but is frequently used to experimentally induce intestinal inflammation in animal studies.

      The safety of carrageenan for use in foods was confirmed at the fifty-seventh meeting of the Joint FAO/WHO in June 200l. The JECFA recommended an ADI of ‘not specified’, the most favorable ADI a food additive can get.

      The JECFA consists of an international panel of expert toxicologists that review data pertaining to food additives and contaminates. At the request of a meeting of the JECFA June 200l, Samuel Cohen M.D., Ph.D. (Chairman of the Department of Pathology/Microbiology from the Medical School University of Nebraska) and Dr. Nobuyuki Ito (Professor Emeritus from Nagoya City University Medical School, Japan) performed a literature review and prepared a response on the safety of carrageenan. In June 2001, the JECFA reviewed the response on the matter of carrageenan written by the above and removed the ‘temporary’ designation of ADI and designated carrageenan as a food ‘not specified’, ADI. This is the best classification from a toxicology perspective. It means that there is no numerical limit established on the consumption of food grade carrageenan when used in food at a level to achieve the desired technical or functional effect.

      A seven and one-half year study conducted on monkeys fed carrageenan, at the Albany Medical College, Albany, N.Y. found no changes in hematology or clinical chemistry values, no changes in organ weight or organ-to-body ratios, no storage of carrageenan-like material in the liver or other organs, and no gross microscopic changes in tissue. This study and the JECFA position was further supported by the recent publication of a Japanese study (J. Toxico Pathol., 14(1), 37-43, 2001), that found carrageenan does not promote tumor growth.

      It is the goal of Essential Formulas Incorporated (EFI) to provide the highest quality dietary supplements, and to disseminate accurate information about these products, their uses and benefits. After reviewing all of the existing scientific literature, EFI is in agreement with the JECFA assessment of carrageenan. The literature indicates that food grade carrageenan is neither carcinogenic nor toxic, and it is safe for all uses.

      Please visit the following web sites to review scientific literature, the JECFA position, and to help you arrive at your own determination regarding the safety of carrageenan:

      IPCS International Programme on Chemical Safety, World Health Organization, WHO Food Additives Series: 42 http://www.inchem.org/documents/jecfa/jecmono/v042je08.htm

      http://www.seaweed.ie/uses_general/carrageenans.php
      Marinalg International, a world association representing the producers of hydrocolloids extracted from seaweeds
      https://marinalg.org/products/carrageenan/

  17. Renate (toote omanik)

    Olen nüüdseks juba üle kahe aasta probiootikume võtnud. Alustasin enne kui raseda sjõin, jätkasin raseduse ajal ja nüüd imetamise ajal võtan ka. Huvitav on see, et probiootikumist räägitakse niipalju head, eks ma sellepärast seda ka võtan, et ehk ma olen siis tervem ja beebi on tervem. Aga rasudeuse ajal tabas mind preeklampsia oht, huvitav, probiootikumi tarbiminepidi ju seda võimalust vähendama. Siis kui laps oli sündinud, olid tal hirmsad gaasivalud, ei aidanud ka siis mind see probiootikum. Lisaks tal on dermatiit, ei aita see ka selle vastu. Ja 8 kuuse a tuli välja, et ta on mul üks allergiline beebi, pähkli allergia, piima allergia, porgand isegi ei sobi.
    Ma võtsin seda kapslit järjepidevalt, just lootusega, et siis on laps kenasti terve. Aga praegu ei ole mul üldse usku enam nendesse.

    • Sven

      Tere Renate,

      Kurb kuulda ,et teiega on sellised asjad toimunud. Siiski on meil üle Eesti valdavas enamuses väga positiivne tagasiside ja paljud inimesed on abi saanud väga erinevatele probleemidele, teie probleemid võivad olla seotud väga mitmete asjadega ja üks kapsel ei saagi kõike teha. Võimalik ka ,et teile see toode lihtsalt ei sobi, pole olemas toodet mis kõigile sobiks. Aitäh ausa tagasiside eest!

  18. Reet (toote omanik)

    Hea toode…soovitan!

  19. Kadri (toote omanik)

    Soolestiku hea töö tagab ka hea enestunde. Kasutan üle kuu ja olen tulemusega rahul.

  20. Merka (toote omanik)

    Hea toode !

  21. Marju R. (toote omanik)

    Kasutan neid probiootikume juba mitu aastat. Olen väga rahul ja julgen kindlasti soovitada. Terve mikrobioom on tervise alus! Olen veendunud ja ise kogenud, et need probiootikumid aitavad hoida tervist:)

  22. angela.kroonmae@mail.ee

    Ees pool kirjutatud töödeldud karrageen ja töötlemata karrageen. Milline propiootikumi pakend ohtlik ei ole? Millist tellida?

    • Dr.OHHIRA®

      Tere Angela,

      Dr.OHHIRA® Deluxe tootes on kasutatud looduslikku, töötlemata punase merevetika baasil toodetud karrageeni, mis on ohutu ja mida on tarbitud želatiini loodusliku aseainena ning loodusravimina juba aastatuhandeid. Kantserogeenne on happetöödeldud karrageen, mida ei sisalda mitte üski Dr.OHHIRA® toode. 3-aastase probiootikumi kapsel on aga sootuks karrageenita ning toodetud tavalise loomse želatiini baasil.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga